FREDAGSSNAK, EN DRØMMEKJOLE OG ET WEEKENDTIP

FREDAGSSNAK, EN DRØMMEKJOLE OG ET WEEKENDTIP 1Reklamelinks: Dress: Modström Sandals: Marni Bag: Loewe Sunnies: Le Specs

Reklame for Modstrøm

Glædelig fredag, kære venner 🖤

Hold nu fast et par dage, jeg har haft. Det er egentlig ikke fordi jeg har bevæget mig fra den ene modeuge-ting til den anden, men der har alligvel været fuld program fra morgen til aften med en god blanding af arbejdsmæssige ting og sjov og ballade. Så er der også sket et par ting i det virkelig liv, som ikke har kunne vente og som har stjålet lidt af min tid.

Ærligt, så er det ikke fordi jeg har fået den bedste tænkelige start på hverdagen, efter sommerferien. Jeg føler mig allerede et skidt bagud og sådan har jeg egentlig haft det hele ugen. Men hvis der er noget, mine mange ugers sommerferie har lært mig, så er det at sige skidt pyt. Heldigvis arbejder jeg med døde ting og der er vist ikke noget, som virkelig går galt, hvis jeg ikke når det jeg burde.

FREDAGSSNAK, EN DRØMMEKJOLE OG ET WEEKENDTIP 2

I skrivende stund sidder jeg lige over en kop kaffe og forsøger at vågne. I går sluttede jeg dagen til fest med Fiveunits og jeg endte med at komme noget senere hjem, end jeg havde planlagt. Men det var en af de aftener, hvor den ene drink tog den anden og til sidst stod jeg på dansegulvet sammen med Marie og Anne. Når de piger er i huset, så bliver det aldrig kedeligt 🙂

Da jeg langt som længe besluttede mig for at cykle hjem, var jeg kun lige hoppet op på jernhesten, før himlen åbnede sig og jeg køre hjem i skybrud, lyn og torden. Jeg var fuldstændig gennemblødt, da jeg langt om længe kom til Nørrebro og selvom jeg pt. frygter for mine (ruskind) sko’s overlevelse, så var det altså den skønneste følelse at køre i den lune sommernat og dufte til det nye og tiltrængte regn.

Når jeg lige får taget mig sammen, så har jeg en dag, med en masse kedelige og hverdagsagtige ting på programmet. Noget regnskab der skal klares, en indbakke der skal besvares, et gulv der skal støvsuges og et smut ind til byen, for at ordne nogle forskellige ting.

FREDAGSSNAK, EN DRØMMEKJOLE OG ET WEEKENDTIP 3

Hvordan ser jeres weekendplaner ud? Skal i til bryllup? Til fødselsdag? Til smukfest? Eller bare nyde dagene?

Hvis I ikke har nogen planer for søndag, så synes jeg, at I skal kigge forbi Tradono Market, som igen bliver holde inde på Israels Plads. Jeg har været så heldig at få en stand og jeg har tænkt mig at pakke alt hvad jeg ejer (eller næsten). Nu hvor jeg står over for en flytning, så forsøger jeg at skille mig af med de fleste af mine fysiske ejendele og jeg kan ikke komme udenom, at det inkluderer en del af min garderobe.

Det løber af stablen fra 10-16 og der kommer MANGE seje damer. Der er selvfølgelig gratis indgang og I kan læse meget mere lige her.

FREDAGSSNAK, EN DRØMMEKJOLE OG ET WEEKENDTIP 4

Til sidst bliver vi næsten også nødt til at snakke lidt om billederne her. De er fra i tirsdags, hvor jeg var til et par enkelte modeuge-ting. Kjolen har I nok allerede set henne på Instagram og I kommer nok også til at se den igen. Jeg kan godt fortælle jer, at det var kærlighed ved første blik og jeg kan slet slet ikke få nok af farven eller pasformen.

Den er ret genial til vejret som det er lige nu, men jeg er sikker på, at den kommer til at holde langt ind i efterået. Den vil både fungere over et par jeans og måske endda også med strømbukser. Men lad os lige satse på, at der går lang lang tid før bare ben ikke længere er aktuelt.

Kan I have en skøn fredag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments