POSTKORT FRA SOMMERFERIEN

POSTKORT FRA SOMMERFERIEN 1Kjole fra Pieces By Marie Jedig

Hola Chicas 🖤

10 lange dage er der gået, siden jeg sidst tjekkede ind her på domænet. Så lang tid er der vist aldrig gået før og det har simpelthen været så tiltrængt. Imens alt har været stille herinde, har jeg nydt livet fuldt ud i fantastiske Kroatien.

Jeg er blevet vækket af solens strålet i steder for min alarm, jeg har badet 10 gange om dagen og startet hver eneste dag med en dukkert i det krystalklare vand. Jeg har mødt nye mennesker, festet, slappet af, drukket øl, drukket hvidvin, spist peanuts, chips og en is hver eneste dag. Jeg har læst tre bøger, kigget ud i luften, tænkt over livet. Blevet glad, blevet trist, haft dybe samtaler og de der fuldstædig ligegyldige samtaler. Alt sammen med min bestie, Julie, ved min side. Det har været intet mindre end fantastisk.

I skrivende stund sidder vi i Split lufthavn og venter på flyet til København. Det bliver dog et kort visit for jeg sætter allerede kursen mod syd igen på mandag. Men inden da, skal jeg lige vaske mit badetøj, se et par venner, til et par møder, lave et par indlæg og andre småting.

For første gang kommer jeg ikke hjem fra en rejse, med en million milliard billeder, men lidt er det dog blevet til, for Kroatien er så smut, at det kan været svært at forstå. Derfor kommer der selvfølgelig også et lidt mere dybdegående indlæg, inden længe, for det er der flere af jer, der har efterspurgt 🖤

Indtil nu, får I lige en lille håndfuld og blandede fra de sidste mange dage.

Har I haft det godt? Og har I også travlt med at nyde sommeren?

POSTKORT FRA SOMMERFERIEN 2

POSTKORT FRA SOMMERFERIEN 3

POSTKORT FRA SOMMERFERIEN 4

POSTKORT FRA SOMMERFERIEN 5

POSTKORT FRA SOMMERFERIEN 6

POSTKORT FRA SOMMERFERIEN 7

POSTKORT FRA SOMMERFERIEN 8

POSTKORT FRA SOMMERFERIEN 9

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments