SØNDAGSFEST MED LILLET

SØNDAGSFEST MED LILLET 1Reklame for Lillet

Jeg har startet en lille tilbagevendende ting for min skønne gruppe af veninder. Hver sommer inviterer jeg til hygge i baggården hvor vi både får lidt godt at spise og drikke. Konceptet hedder “sunday drinks” og det giver næsten sig selv, at det skal finde sted på en søndag og indeholder drinks.

I år løb det af stablen sidste søndag, hvor jeg havde teamet op med Lillet. Selvom vi ikke var en kæmpe gruppe af mennesker, så havde jeg ikke sparet på pynten og jeg forsøgte at køre det rød/hvide/franske-tema fuldt ud. Hvis jeg selv skal sige det, så lykkedes det meget godt 🙂

Det er faktisk virkelig en god idè at mødes engang imellem uden, at der er en egentlig grund. Det eneste vi som sådan fejrede, var sommeren og det faktum, at alle deltager (mig undtaget) lige havde fået sommerferie. Vi mødtes allerede kl. 16 hvor jeg diskede op med snacks og kolde drinks. Senere bestilte vi nogle forskellige salater og noget godt brød. Da det blev køligt rykkede vi festen op i lejligheden, for det var jo også den dag, at Danmark spillede VM-landskamp. At det så blev den sidste i denne omgang, behøver vi ikke snakke mere om.

SØNDAGSFEST MED LILLET 2

Flere har spurgt mig hvad Lillet egentlig er og det kan jeg svare ganske kort på: Det er en helt fantastisk sommerdrink, som man nærmest ikke kan få nok af.

Hvis man skal gå lidt mere i dybden, så er det et blend af omhyggeligt udvalgte drue-baserede vine og likører baseret på både søde og bitre citrusfrugter. Man kan også kalde den for en premium aperitif og er fremstillet i 1872. Der findes både Lillet Blanc og Lillet Rosè og begge udgør en ret himmelsk drink, når de blandes op med is, tonic og pyntes med f. eks frisk lime, frugter, agurk eller mynte..

Gid der bare var sunday-drink hver søndag 🖤

SØNDAGSFEST MED LILLET 3

SØNDAGSFEST MED LILLET 4

SØNDAGSFEST MED LILLET 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments