GLIMT FRA HVERDAGEN

Glædelig fredag, kære venner 🖤

Tiden går og klokken slå og jeg har endnu engang tømt kameratelefonen og udvalgt nogle af de bedste stunder, fra den seneste uges tid. Modsat sidste uge, har der været lidt mere ro på og jeg har haft tid til at trække vejret, tænke mig om og rydde op i min lejlighed. Sommeren er kommet tilbage – og hurra for det. Det har jeg udnyttet fuldt ud, samtidig med, at jeg har spist en hulens masse lækkert mad, været til et vanvittigt event og masse andre ting. Se med engang…

GLIMT FRA HVERDAGEN 1Blå i blå på blå. Min nye sommerjakke fra Ganni er er en de fineste, jeg længe har haft

GLIMT FRA HVERDAGEN 2Sommeren fortsætter i det uendelige og jeg har allerede hoppet i vandet herhjemme, flere gange, end jeg har gjort sammenlagt de sidste 4 år. Så snart muligheden byder sig, cykler eller løber jeg ud til svanemøllen og hopper i bølgen blå. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 3I tirsdags var jeg til et af de vildeste events, jeg nogensinde har været til. Københavns lufthavn havde inviteret på en beauty-journey i forbindelse med alle de nye ting der sker derude. Alt var gennemført fra start til slut. Vi blev hentet i en lufthavnsbus på Kgs. Nytorv og derefter stod den på den ene finurlige ting efter den anden. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 4Frokosten blev indtaget i et fly og hvis der bare var lidt flere flysæder, som så ud som det her, så er jeg sikker på, at jeg ville holde lidt mere af hele rejse-delen af mine rejser. Og hvis min sidemakker tilmed også var hende her, så ville alt være godt. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 5Har I nogensinde smagt det surdejsbrød, man får hos Mirabelle? Jeg vil gå så langt som at sige, at det er det bedste brød, jeg NOGENSINDE har smagt. Jeg købte en kæmpe poste derfra i søndags og har heldigvis stadig fryseren fuld. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 6Når min cykelkurv når den er pænest 🖤

Og så denne uges tirsdags-tip fra min Instagram. Hvis I leder efter en neglelak, som holder i evigheder, så skal I prøve dem fra Nailberry. De er et sandt mirakel.

GLIMT FRA HVERDAGEN 7For præcis en uge siden, var jeg ude og fejre weekenden med min veninde. Vi startede med verdens dyreste Aperol på Kgs. Nytorv og derefter en helt fantastisk middag på madklubbens Bazaar.

GLIMT FRA HVERDAGEN 8Magisk sommeraften-lys hjemme på altanen

GLIMT FRA HVERDAGEN 9Efter landskampen i tirsdags, spiste min veninde og jeg Eritreisk mad på Asmara her på Nørrebro. Det er et af de steder, som jeg havde opdaget via Instagram og lige siden, har jeg været vildt nysgerrig efter at finde ud af hvad søren det var. Det var lækkert og mærkeligt på samme tid. 

Så pakkede jeg også en lille kuffert, i anledningen af den konkurrence, jeg har sat igang henne på min Instagram, hvor I kan vinde en steamer fra Philips. Den slutter på mandag, så I kan stadig nå det. 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments