I DAG HAR JEG..

I DAG HAR JEG.. 1

● Startet med en løbetur på 9 km. Jeg føler mig efterhånden 99% ovenpå, efter den fod-skade, der ramte mig for et par måneder siden. Det føles SÅ godt og jeg værdsætter hver eneste løbetur lidt mere, end jeg gjorde tidligere.

● Været til et af mit blogger-liv’s mest gennemførte events. Københavns lufthavn havde inviteret på en Beauty-journey i forbindelse med alle de de nye ting der sker derude. Vi blev hentet i en lufthavnsbus på Kongens Nytorv, kørte til lufthavnen hvor vi tjekkede ind og blev ført gennem nybyggeriet. Herefter hentede vi vores goodiebags, som vi selv havde udvalgt via deres Click & collect-webshop. Til sidst blev vi kørt ud i en terminal, hvorfra vi gik ombord på et fly, hvor vi spiste frokost og hørte en rejsefortælling fra selvste Suzanne Brøgger. Det var simpelthen den skønneste oplevelse.

● Styrtet hjem fra førnævnte event, for at skifte min langærmede, og alt for varme, kjole ud med en noget lettet version.

● Cyklet i turbo-fart med BRUS på Guldbergsgade, hvor jeg mødtes med min veninde (og resten af Nørrebro) for at se fodbold og drikke kolde fadøl.

● Haft optur over, at Danmark gik videre

● Formået at blive lidt eftermiddags-tipsy.

● Spist mit første Etiopiske måltid på Asmara på Nørrebro. Meget anderledes og meget specielt. Selvom jeg i skrivende stund føler mig lidt forspist, så tror jeg faktisk at jeg er kommet frem til, at det var ret lækkert. I kan få et lidt dybere indblik henne i min Instastory.

● Gjort mig et par tanker og overvejelser om det nye Instagram TV. Måske det var noget jeg burde give en chance? Jeg kan jo godt lide at lave videoer og kastede mig også ud i hele Youtube-cirkus’et sidste sommer. Dog endte jeg med at give op, for det var alt andet end nemt at få jer med derover. Hvad tænker I om det?

● Kun nået halvdelen af det, jeg havde planlagt. Men det er også okay – der er heldigvis en dag i morgen.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments