GLIMT FRA HVERDAGEN

Hola Amigas 🖤

Jeg er netop kommet hjem fra endnu et succesfuldt Tradono-marked, hvor alt heldigvis gik som det skulle. Regnen kiggede heldigvis ikke forbi, jeg fik tømt godt ud i samlingen og hilst på et par stykker af jer. Det er altid så hyggeligt 🖤 Det var varmt som bare pokkers, så jeg er ekstra træt og tungt i hovedet. Præcis derfor, har jeg også lige klikket en Poke Bowl fra Olioli hjem henne hos WOLT. Uden tvivl byens bedste Poke Bowl. Husk forresten, at koden “Miekirstine” giver 50 kr. i rabat på jeres første WOLT-bestilling.

Men nok om i dag, for nu skal det handle lidt om de sidste mange dage. Eller den seneste uge, om man vil. For jeg har igen igen tømt kamerarullen på min telefon og fundet nogle af de bedste glimt fra ugen der er gået

Se med engang..

GLIMT FRA HVERDAGEN 1

Af alle billederne, er det her nok mit favorit. Selvom jeg ikke engang nåede at smage halvdelen, så er det et af de smukkeste mad-set-up’s jeg længe har set. Det er selvfølgelig inde på Hotel Sanders.

GLIMT FRA HVERDAGEN 2

I fredags stod den på hygge og grill hos familien i Vanløse. Min lille August er så cute og sommerlig. Måske hans hår er lidt til den lange siden, for henne på Instagram, troede Ditte at han var en pige 😂

GLIMT FRA HVERDAGEN 3

(modtaget i gave) For et par uger siden, løb jeg tør fra min fantastiske Creme De La Mer fra La Mer. Min hud har manglet fugt lige siden, så derfor var jeg over lykkelig, da jeg var så heldig at modtage en ny. Det er vitterligt det bedste produkt, jeg nogensinde har prøvet. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 4

Jeg har været til et par fine events i fine omgivelser. Til venstre er det lanceringen af Oscar De La Renta’s nye parfume i Illum og til højre er det præsentation af INUIKII på Hotel Sanders. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 5

Endnu et lille glimt fra et event, hvor jeg var i mit helt rette event, omgivet af Make up og Aperol. Denne gang var det Essence, som havde inviteret. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 6

Som bekendt startede min uge med et par fantastiske sommerdage på Fyn. Håber så inderligt, at jeg snart kan komme tilbage. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 7

I går startede jeg (igen) dagen med at løbe hele vejen ud til Svanemøllen, hvor jeg hoppede i vandet, svømmede lidt og løb tilbage til Nørrebro. En bedre start på dagen, findes vist ikke.

GLIMT FRA HVERDAGEN 8

Jeg har også været (en meget tiltrængt) tur forbi The Powderroom, for at få lavet en omgang Lash Lift. Jeg kan næsten ikke anbefale den behandling nok. Et permanent “bøjning”af vipper. Her får de også lidt farve, hvilket gør, at man nærmest ikke kan se, at man ikke har mascara på. 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments