FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

Go’ fredag morgen, alle zusammen 🖤

Det begynder at føles en smule skørt at begynde hvert eneste indlæg med en lille snak om vejret, nu hvor det har været sommer i mere end en måned. Men det er næsten også umuligt, for det er jo næsten altafgørende for, hvordan vi bygger vores dage op. Jeg har f.eks lige lavet en spontan aftale med familien i Vanløse, om en grillaften i aften. Havde det været en kold og trist novemberdag, så var jeg nok bare endt med Netflix hjemme i sofaen.

Resten af weekenden har jeg også et par fine ting på programmet. Her til formiddag, skal jeg f. eks forbi de skønne damer i The Powder Room og have lavet en omgang Lash Lift. Jeg trænger virkelig. I morgen skal jeg bruge det meste af dagen på at pakke til søndagens Tradono X Trendsales Market og om aftenen er der Byens Bedste-prisuddeling og her skal jeg jo med som repræsentant for Sliders. Tænk engang hvis vi gik hen og vandt. Det kunne jo være helt fantastisk.

Om søndagen står den naturligvis på Tradono Market og efter sådan en omgang, plejer hovedet at være helt færdig, og benene trætte af at stå op i 6 timer 😉

Har I sjove planer for weekenden? Skal I på standen? I skoven? Til fødselsdag? Eller måske endda bryllup? Uanset hvad, så får I selvfølgelig et par tips og tricks til hvad tiden kan bruges på 🖤

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1

● I skal selvfølgelig huske at kommer forbi Tradono X Trendsales Market på søndag. Jeg lover at det bliver et hit.

● Læse lidt om nederen sommerjobs. Har I også haft sådan et?

● Eller om nogle af de mest skøre (eller “fucked up”) ting, der blev sagt under Distortion.

● Fotofestivalen er skudt i gang og byen er fyldt med fantastiske udstillinger. I går var jeg ude og se The Battle for Mosul – Rise of the White Flag, som min veninde står bag. Den er fuldstændig fantastisk og fyldt med smukke, skramme og rørende billeder fra Irak. I må næsten ikke snyde jer selv for at slå et smut forbi.

● Har I købt årets badedragt? Ellers har Monki f. eks lige fået den her flotte sag hjem, til en yderst overkommelig pris og hos COS kan man få en helt klassisk, men vanvittig smuk en af slagsen. (reklamelinks)

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments