I JUNI SKAL JEG…

Glædelig fredag og ikke mindst glædelig første juni 🖤

Så blev det sørme officiel sommer. Egentlig lidt skørt at skrive, nu hvor det nærmest føles som om, at sommeren har været igang i 100 år. Vi kan vist godt blive enige om, at Maj-måned har været ret fantastisk, kan vi ik? Selvfølgelig pga. det vejr, vi er blevet beriget med.

For mig har det også været en måned med fuld fart over feltet og jeg har mere eller mindre været på farten konstant. I skrivende stund sidder jeg i øvrigt på mit hotel i Göteborg og venter på taxaen til lufthavnen. Jeg kan ikke løbe fra, at det har været en smule udmattende, med alt det rejseri og set i bagklogskabens klare lys, kan jeg selvfølgelig godt se, at jeg nok skulle have takket nej til den der tur til Frankrig. Men lesson learned og i det mindste er jeg blevet en oplevelse rigere.

Juni ser heldigvis lidt mere stille og rolig ud og selvom de fleste weekender er fyldt med planer, så er det kun en enkelt af dem, som er “out of town”. Det bliver en god måned, hvor sommeren forhåbentlig fortsætter i samme dur.

Hvad den byder på af store og små ting, kan I selvfølgelig se med på her og måske endda finde lidt inspiration 🖤

I Juni skal jeg…

482200df7dbb3517433523364777e93cBilledet er lån herfra

● Bade i havet. Det har jeg endnu ikke fået gjort endnu. I hver fald ikke i Danmark og jeg satser stærk på, at min første dukkert bliver på søndag, hvor jeg sætter kursen mod Fyn.

● Bo i sommerkjoler. Bl.a den smukke blomstersag, som Marie har designet for Pieces.

● På en lille tur til Bremen i Tyskland i forbindelse med en kampagne jeg skal lave, med deres turistbureau.

● Sælge ud af garderoben til Tradono Marked på Israels Plads søndag d. 10. Jeg krydser fingre for, at sommeren fortsætter så længe.

● Til G&T-festival på Sliders i morgen. Festen er åben for alle, så kom endelig forbi. De første 100 G&T’s er i øvrigt gratis.

● Til photofestival her i København, hvor min dygtige veninde, Anne, står bag hovedudstillingen, The Battle for Mosul – Rise the white flag.

● Ses med min Ricky, når hun kommer hjem på sommerferie i Danmark sidst på måneden.

●Ikke boarde et eneste fly og selvom jeg elsker at rejse, så bliver det faktisk ganske rart, med en lille pause.

● Anskaffe mig et par af de smukke smukke sko, som Emse har designet for Flattered og som netop er blevet lanceret i dag. (reklamelink)

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments