GLIMT FRA HVERDAGEN

Jeg har atter tømt min kamerarulle og fundet nogle af de bedste glimt, fra de sidste par uger. Og sikke en herlig mix af alt muligt, det har været. Det overordnede tema har selvfølgelig været sommer og de tilhørende sommerkjoler, lange aftener på altanen, store mængder kold rosè og et hav af blomster. I det hele taget, tror jeg, at jeg kommer til at se tilbage på den her Maj-måned, som en rigtig god en af sin slags. Dog sker det ofte, at jeg bliver ramt af sådan en lidt forårs-blues/summertime sadness på den her tid af året. I ved, hvor man kan være lidt tung i sindet, uden at kunne sætte en finger på hvorfor. Den er jeg heller ikke kommet helt udenom i år.

Det er også en periode, med en del rejser og til tider føler jeg, at jeg bor i min kuffert. Heldigvis har jeg lige fået en ny og ret pæn en af slagsen. Den kan I selvfølgelig se mere til herunder 😉 Jeg elsker nye oplevelser og trives slet ikke, når jeg ikke kommer ud forholdvis ofte, men lige nu er jeg også nået til et punkt, hvor lidt stabilitet og et par dage i min egen seng, er forholdsvis tiltrængt.

Men nok om det, for heldigvis kan sådan en tur igennem kamerarullen minde en om, hvor mange fine stunder, hverdagen har at byde på…

hverdag10Jeg har mere eller mindre boet i sommerkjoler og konkluderet, at livet altså bare ER nemmere, når det er en mulighed. Her er jeg på vej til middag i en fin blomstersag, som jeg har fundet i en genbrugsbutik i Albanien til omkring 5 kr. 

hverdag5Jeg har taget billeder af blomster, som aldrig før. I skulle se min kamerarulle 😂Billedet til venstre er fra en lille tur i Torvehallerne og til højre har vi en hel uendelighed, på en planteskole på Fyn. 

Processed with VSCO with av8 presetJeg har langt om længe prøvet Behov Pizza i Nordvest. Et helt genialt koncept, hvor man selv kan mixe sin Pizza. Vi snakker helt fra bund, til top 😉 

Processed with VSCO with av8 presetSommerens bedste køb er uden tvivl min stråtaske fra Loewe. Jeg bruger den hver evig eneste dag og bliver nærmest mere og mere glad for den. Det en af de få ting, som har fået mig til at “stå i kø” før en butik åbnede. Men den er hele galskaben værd. 

hverdag3Noget andet, jeg også har brugt til ukendelighed, er den her smukke smukke sommerkjole, som min søde kollega og veninde, Marie, har designet fra Pieces. Den kommer i butikkerne lige om meget snart

Processed with VSCO with av8 presetOg så har jeg været (og er stadig) i Paris. Det her er udsigten fra vores Airbnb. Slet.ik.dumt. 

hverdag2Hele mit Frankrig-eventyr startede et sted i vinmarkerne og med på rejsen er denne nye skønhed fra Samsonite, som jeg lige nåede at hente i butikken inden afgang. Elsker den så meget, at den snart får sit eget indlæg. 

Processed with VSCO with av8 presetFra en skøn tirsdag, hvor min jeg tog et lille smut forbi Ditte for at se hendes alt alt alt for cute Klint. Selvfølgelig skulle der blomster til. 

hverdag1I sidste uge, inviterede Sugarbearhair og Impression PR på bobler og snacks i Tivoli. Der var både hygge og Instax-kameraer. Det mindede mig om, at jeg egentlig burde begynde at bruge det, som jeg har liggende derhjemme. Den slags billeder kan altså et eller andet. 

Processed with VSCO with av8 presetI Paris har jeg ENDELIG fået besøgt Galleri Maeght her i Paris. Galleriet i sig selv, var ikke noget vildt, men de sælger jo de smukkeste udstillingsplakter. I Danmark koster de forholdsvis meget, men når man køber dem hernede, så er snakker vi altså en helt anden pris. 

hverdag4Det kan være lidt af et puslespil at udfylde alle de huller, jeg har i mine øre. Men takket være Jane Kønig og Maanesten, går det meget godt. 

Så er jeg selvfølgelig også kommet til at shoppe lidt her i Paris-land. Da jeg spottede de alt for seje A.P.C sneakers, var jeg simpelthen nødt til at slå til.

 Husk, at I altså kan se mange flere hverdagsglimt henne på Instagram.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments