POSTKORT FRA FRANKRIG

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKjole fra ELLOS

Glædelig lørdag, kære jer 🖤

Et lille postkort her fra Frankrig-land, hvor jeg har befundet mig siden onsdag. Og lad mig, bare sige, at jeg ikke er blevet mindre frankofil. Vi har kørt rundt i vinområdet, Vaux-en-Beaujolais, som mere eller mindre ligger midt inde i landet. Det eneste minus er, at vi snakker seriøs countryside, så det der med at finde et supermarket eller restaurant, der har åbent, kan være en forholdsvis stor udfordring.

I går tog vi lyntoget fra Lyon til Paris og her skal vi være indtil på mandag, hvor turen slutter. Paris er fantastisk, som altid, og mens de andre skal bruge dagen i dag på at se alt det, man skal se, når man er her for første gang, så tager jeg lidt me-time, shopper lidt, besøger et galleri eller to, drikker et glas vin på en fortovscafe inden jeg møder de andre til middag senere. En lørdag lige efter mit hoved 🖤

Kan I have en skøn dag derude!! 🖤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Processed with VSCO with av8 presetKjole fra ELLOS

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKjole fra Munthe 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Processed with VSCO with av8 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Processed with VSCO with av8 preset

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments