OM BEIGE, REJSER OG ALT MULIGT ANDET

img_1815Reklamelinks: Top: Mango Trousers: Mango Sneakers: Nike Air Monarch Bag: Gucci

Kender I det der med, at man har været på en rejse, der har været så god, at man næsten bliver helt ked ved tanken om, at den er slut og aldrig kommer igen? Man kan selvfølgelig altid gøre noget lignende, men helt det samme, bliver det aldrig. Det er præcis sådan jeg har det med weekendens tur til Albanien, hvor jeg var afsted sammen med min søster og min mor. Det er alt for lang tid siden, at vi har haft sådan en tur. Bare os tre. Jeg håber virkelig ikke, at der kommer til at gå for lang tid inden vi gør det igen.

Det var et par helt perfekte dage, som bød på et hav af hyggelige samtaler, shopping, opdagelser af et helt nyt og fremmed land. Og ikke mindst langt bedre vejr, end hvad vi havde forventet. Der er desuden flere af jer, som har skrevet til mig efter anbefalinger til Albanien. I denne omgang kommer der desværre ikke en guide. Både fordi jeg var på ferie og fordi jeg var der i lidt for kort tid til at kunne gøre mig klog på det 😉 Men jeg har mange flere billeder derfra, som jeg selvfølgelig nok skal dele herinde og så skal jeg nok komme med mine bedste tips 🙂

Billederne her er fra vores sidste dag dernede, hvor jeg var hoppet i et godt klassiske tone-i-tone outfit. Lige for tiden er jeg besat af alt i hør og lyse materialer og bukserne fra Mango har altså vist sig at være et ret godt køb. Jeg er sikker på at de bliver flittigt brugt over de næste par måneder. Jeg overvejer også lidt, om jeg skulle klikke dem hjem i en af de andre farver.

img_1857

I skrivende stund er jeg faktisk på farten igen. Tidligere i dag rejste jeg nemlig til Stockholm sammen med 9PR og en håndfuld skønne blog-kollegaer. Vi er inviteret herop af ELLOS, hvor vi skal introduceres for deres nye samarbejde med den svenske Top-model Caroline Winberg. Jeg glæder mig både til at se kollektionen, møde nogle af dem fra ELLOS og til at hygge med de andre damer. Den slags ture er altid så hyggelige og noget af det bedste ved blogger-jobbet. Husk at I selvfølgelig kan følge med i det hele henne på Instagram.

I morgen går turen tilbage til København og så har jeg hele 2 uger, hvor jeg ikke skal flyve nogen som helst steder hen 😉

Kan I have en skøn aften 🖤

img_1860

img_1825

img_1865

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments