POSTKORT FRA ALBANIEN

img_1534

Glædelig søndag, kære venner 🖤

Nyder i weekenden? Instagram og hilsner hjemmefra, fortæller, at vejret har vist sig fra sin bedste side? Her i Albanien har det faktisk slet ikke været så slemt, som det først så ud til at skulle blive. Fredag endte i hvert fald med at byde på sol, sommer og 25 grader, selvom vejrudsigten havde lovet noget helt andet. Det betød også, at vi både kunne tage sommerkjoler og hotellets pool i brug.

I gør, lørdag, var dog knapt så god, men heldigvis opdagede vi, at der lå et gigantisk shoppingcenter inden for rimelig afstand, så der blev de fleste af dagstimerne brugt. Det bedste af det hele var, at de endda havde en Mango, som jeg jo savner ret meget i mit daglige liv hjemme i København. Jeg kom måske også til at gå lidt amok og kom bl.a hjem med den her fantastiske sommerkjole, som jeg faktisk slet ikke havde set som noget specielt, da jeg så den online, men in real life, er den helt perfekt. Jeg fandt også den perfekte beige strik, som åbentbart ikke findes online nogen steder og så var jeg lige ved at købe den her perfekte hvide top og har måske også fortrudt, at jeg ikke gjorde det. Men så er det jo godt, at online-shopping findes.

img_1631

I eftermiddag går turen tilbage til Danmark og hvis jeg skal være helt ærlig, så kunne jeg godt lige have brug en dag mere hernede. Selvom der ikke har været konstant sommer og sol, så er jeg SÅ glad for, at vi valgte Albanien, som destination. For det første har det været vildt sjovt at besøge et sted, som jeg aldrig har besøgt før og så er her stadig forholdvis turist-frit og ret uspoleret.

Som I måske også kunne se henne på Instagram, så er er her virkelig pænt og grimt på samme tid. Totalt smadret og ødelagt, men samtidig er de fleste bygninger, holdt i de fineste pastelfarvede nuancer og stilen er præcis som man kender den fra sydeuropa.

Så er her billigt. Som i vanvittig billigt. Jeg tror endnu ikke har vi har betalt mere end 200 kr. i alt, for et restaurantbesøg og vi har altså hverken sparet på antallet af retter og eller vin. Det er helt sikkert et sted, som jeg skal tilbage til, inden for at overskuelig fremtid.

Lidt billeder skal I selvfølgelig ikke snydes for 🖤

img_1531Kjole fra Project AJ 117 og taske fra Gucci (reklamelink)

img_1627

img_1609

img_1635

img_1630

img_1651

img_1532

img_1642

img_1573

img_1648

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments