I MAJ SKAL JEG

Endelig er det blevet Maj-måned. Min ultimative yndlingsmåned. Alt er grønt, lyserødt og magisk og det præcis på den her tid af året, at jeg værdsætter at bo i et land, med skiftende årstider. Sidste år var jeg ude og rejse det meste af foråret, så jeg føler på mange måder, at jeg gik glip af det. Måske er det derfor, at jeg nyder det ekstra meget i år?

Præcis ligesom sidste år, har jeg flere rejser på programmet, men det er “heldigvis” de lidt kortere af slagsen. Derfor får jeg rig mulighed for at suge det hele til mig og bruge tid i den danske natur, på min altan, i byen og på landet.

Som altid har jeg lavet en lille liste over hvad de kommende 4 uger har at byde på 🖤Hvad skal I?

4e4e995ae885becb2cef3e7442edc120Billedet er lånt herfra

▪️ På en lille tur til Albanien sammen med min mor og min søster. Faktisk er der afgang i morgen og jeg glæder mig vanvittigt meget til at se endnu et sted, som jeg aldrig har besøgt før.

▪️ Også en tur til Stockholm, sammen med ELLOS og en håndfuld skønne blog-kollegaer.

▪️ Være med til at afvikle et løbe-event sammen med mine samarbejdspartnere fra Saucony. Det er faktisk i dag, at det finder sted.

▪️ Sælge ud af garderoben til Finderskeepers d. 19 i lokomotivværkstedet.

▪️ På jagt efter en ny forårsjakke eller tre. Faktisk har jeg kun min elskede korte trench coat fra Second Female. Jeg kunne også ret godt bruge en lang en af slagsen og så har jeg også længe haft et godt øje til den smukkeste Saks Potts jakke. (reklamelinks)

▪️ Til Frankrig med min amerikanske vennegruppe. De rejser rundt i sydeuropa i et par uger og jeg har heldigvis fundet et hul i kalenderen, så jeg kan joine lidt af turen. Jeg flyver til Lyon og møder dem til et par dage i et nærliggende vin-område. Efterfølgende kører vi til Paris, hvor vi skal tilbringe et par dage. Slet.ik.dumt.

▪️ Måske, men desværre kun et lille bitte måske, løbe marathon i København. Som jeg har nævnt, så driller min fod lidt meget, lige for tiden, så jeg ved næsten ikke om jeg tør at tage chancen.

▪️ Tilbringe et par dage på Fyn. Har endnu ikke gennemskuet hvordan jeg lige får presset det ind, men det skal nok lade sig gøre. Jeg skal i hvert fald ikke gå glip af Maj-magien og de grønne bøgeskove.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments