MIAMI LIGHT

img_1172Reklamelinks: T-shirt: Second Female Skirt: Mango Bag: from Bali (similar here) Sandals: Marni

Reklame for Second Female

Alt godt har en ende og det har den her fantastiske Miami-tur desværre også. I skrivende stund skulle jeg i hvert fald meget gerne sidde på et fly hjem mod Danmark. Vi har simpelthen haft det SÅ godt og Miami har vist sig at være endnu mere fantastisk, end jeg havde turde håbe på. Jeg har så mange billeder og fortællinger herfra, som jeg glæder mig til at dele med jer over den kommende tid.

Derudover blev Kat og jeg også hurtigt enige om, at det er intet mindre end genialt at smutte på sådan en workcation sammen. Især fordi vi vil de samme ting og hellere end gerne bruger uanede mængder af tid på billeder og på at spotte de helt rigtige locations. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at vi kommer til at tage sådan en tur igen, inden alt for længe. Vi har faktisk allerede flere destinationer i spil 😉

Billederne her er fra i fredags (tror jeg nok) ved de smukke badehuse på vores virkelig skønne hotel. Jeg kan sige så mange gode ting om Miami og Florida, som en af dem er lyset. Der er bare noget helt særligt over dem.

Mit outfit var forholdsvis simpelt og de fleste ting har i vist set før. Lige med undtagelse af mine sandaler. Dem var jeg så heldig at finde i en outlet tidligere på ugen til langt under halvdelen af prisen.

Endnu en grund til at komme tilbage snart!!

Kan I have en skøn søndag 🖤

img_1177

img_1165

img_1213

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments