POSTKORT FRA MIAMI

img_0436

Hola chicas!!

Endnu en lille hilsen her fra Miami-land, som er intet mindre end fantastisk. På den der måde, hvor jeg jeg slet ikke forstår, hvorfor jeg ikke har været her før og hvorfor der ikke er flere der rejser hertil. Aldrig har jeg været et sted, hvor alt er så fotogent og hvor det nærmest er umuligt ikke at tage et billede hver gange man flytter blikket.

Så er der klimaet!!! Den kunne nærmest heller ikke være mere perfekt. Her er solrigt og varmt, men stadig sådan, at man godt kan holde det ud. Alle bygninger er holdt i Art Deco-stil og får mig til at ønske, at jeg havde dem som baggrund på alle mine billeder.

Kat og jeg hygger MAX. Om dagen er vi effektive og får faktisk arbejdet en del. Om aftenen spiser vi fantastisk mad og drikker en øl eller 5. Jeg vil sådan set ikke sige så meget mere og bare lade billederne tale lidt for sig selv.

Jeg tjekker ind igen senere i dag, med det sidste indlæg i forbindelse med mit sloggi-samarbejde 🖤

img_0501

Humøret og kjole fra Second Female

img_0604

img_0700

img_0478

Badedragt fra Ganni (reklamelink)

img_0667

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments