MERE KOMFORTABELT UNDERTØJ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklame for sloggi

Sad but true; vi er kommet til det sidste indlæg i forbindelse med det samarbejde, jeg har kørt med sloggi her over foråret. Det har været så vanvittigt sjovt at være en del af deres Zero Feel-kampagne. Både fordi jeg selvfølgelig er super stolt over at være blevet valg til at være ambassadør, men også fordi det har været en lærerig og udfordrende proces og fordi det har givet mig mulighed for at tænke lidt over hele det der “unfasten yourself” begreb hvad det egentlig er, der giver mig følelsen af frihed. Det kan I læse meget mere om i mit tidligere indlæg.

sloggi1Mens vores samarbejde indtil nu, har fokuseret på deres Zero Feel-kollektion, skal det i dag handle lidt om deres præmium-mærke, som går under navnet, S by sloggi. Kort fortalt, så er det en elegant og sofistikeret kollektion, der ligesom Zero Feel har den der uovertruffen komfort i fokus.

Kollektionen består af to serier; Serenety og Silhouette. Min personlige favorit, er Serenety og det er også den, som jeg er iført på billederne her. Præcis ligesom Zero Feel, så holder den hvad den lover. Det er vitterligt så behageligt at have på, at man nærmest ikke kan mærke det.

Det er lavet i et let og blødt materiale, som bare gør det super pænt. Cherry on top er ryggen. Elsker simpelthen detaljerne med stopperne.

Kollektionen findes i tre forskellige farver og priserne ligger fra 179 kr. til 399 kr. og kan selvfølgelig købes lige her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

sloggi2

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments