GLIMT FRA HVERDAGEN

Hola Amigas!

I skrivende stund sidder jeg, som bekendt, i varme, solrige og ret fantastiske Miami. Det var helt skørt at gennemgå min kamerarulle, for selvom de fleste af billederne er under en uge gamle, så føles det lidt som en helt anden verden. Det er det jo også på en måde. Når det så er sagt, så er jeg virkelig glad for, at det var den her uge vi valgte at rejse afsted og ikke sidste uge, for den var da næsten så magisk som en forårsuge kan være.

Det var tilmed også min fødselsdag, som jeg fejrede for første gang i lang tid. Jeg var også et smut på Fyn, i skønne Aarhus og alt muligt andet. Se med engang…

4688794d-38df-4e10-aeea-37177aae4f85I lørdags mødtes jeg med min mor til en spontanaftale og en lille gåtur rundt på Nørrebro. Jeg elsker at mine forældre er så gode til at komme til storbyen, at jeg sjældent bemærket, at de faktisk bor mere end 200 km væk. (hun kom selvfølgelig ikke kun til København for at gå tur med mig) Jeg var bl.a hoppet i min fine fløjlsjakke fra Weekday (reklamelink) 

hverdag1Sidste uge bød bl.a på en lille tur til Aarhus, hvor jeg selvfølgelig var på besøg i Stylepaste og forelskede mig i den fineste bog om The Hamptons.

Den hvide strik fra mit nye favorit-brand, Rouje, var en fødselsdagsgave fra mig til mig. Det er altså de bedste gaver og de skal aldrig byttes 😉 

02f4131a-8006-4a59-a80b-ebb430b310feMin altan er så småt ved at være forårsklar. Gulvet er renset for alger og min bambus-bænk fra Broste Copenhagen kommer helt til sin ret. 

hverdag4Jeg har modtaget mine nye loafers fra Gucci, som er mit bedste køb i lang tid. Elsker at de passer til næsten alt og at de på en og samme tid, er pæne og alt for meget. 

Jeg har også været på et lille visit i Munthes showroom, hvor jeg bl.a forelskede mig i den smukkeste kjole, som desværre først kommer i butikkerne om nogle måneder. 

hverdag2For første gang nogensinde, oplevede jeg, at årets første forårsdag faldt på min fødselsdag. Jeg er så glad for, at jeg valgte at fejre den hjemme på Fyn, hvor naturen sjældent er set smukkere. 

5a017d6a-64c0-4828-a5bd-6db02e5408abAarhus-turen bød selvfølgelig også på et besøg på Aros, hvor der både var fine og mærkelig udstillinger.

hverdag3

615b393f-9fab-49c4-9c68-d3177594f7f5På en helt almindelig aften mødtes jeg med Julie til hygge, snak og rejsetips. Vi var på den nyåbnede Souls på Frederiksborggade, som varmt kan anbefales. Deres menukort er fyldt med lækre og sunde ting og både smag og service var helt i top. 

913b165c-2413-477b-86e1-1c3966b19a25Og sådan så jeg ud på min fødselsdag, hvor jeg bl.a brugte tiden på at nyde den fynske natur. Jeg var iført min nye strik fra Rouje og en fin nederdel fra Mango (reklamelink)

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments