TUREN GÅR TIL MIAMI

49fba4366185067db549cf95ce83fc68Billedet er lånt herfra

Jeg har nævnt det er par gange hist og her, men det er vist også det. JEG SKAL TIL MIAMI. I DAG. YES. Jeg ved faktisk ikke helt hvorfor, men det er en af de destinationer, som har ligget højest på min rejse-bucket-liste i LANG tid. Jeg har besøgt mange amerikanske stater i løbet af de sidste år, men Florida har jeg stadig til gode og jeg har en eller anden idè om, at jeg kommet til at blive ret vild det.

Jeg rejser afsted med Kat, som jeg jo efterhånden har set det halve af verdens med. Det var en forholdvis spontant beslutning, som vi tog på en iskold forårsdag, for et par uger siden. I mellemtiden har vi teamet up med Miami’s turist bureau og skal besøge en håndfuld forskellige restauranter, attraktioner og hoteller. Derudover skal vi bare opleve byen og jeg satser bestemt også på at samle nok materiale til at lave en rigtig god rejseguide.

Vi har selvfølgelig begge deadlines og almindelige hverdagsting, der skal klares i mellemtiden, så vi kalder det for en workcation 😉 Det bliver godt og jeg glæder mig vanvittigt meget. Det eneste minus er, at vejrudsigten ikke ser alt for godt ud. Jeg håber virkelig at det bare er et storm i et glas vand (hehe).

I skrivende stund skulle vi meget gerne sidde i et fly over atlanten. Jeg må desværre erkende, at jeg ikke har nået at planlægge specielt meget indhold herinde. I morgen kommer der selvfølgelig en omgang webshop-favoritter,  men eller skal vi vist bare aftale, at jeg giver lyd, når muligheden byder sig.

Husk at I selvfølgelig kan følge med henne på Instagram 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments