FORÅRSHUMØR OG FØDSELSDAGSSNAK

img_9408
img_9415

Reklamelinks: Knit: & Other Stories Trousers: Weekday Shoes: & Other Stories Bag: Fendi vintage (similar here

Jeg kan simpelthen ikke sige det nok, men hvor er det dog bare en million milliard gange sjovere at klæde sig på, når man ikke skal tænke på strømpebukser under bukserne, tre lag og en kæmpe vinterjakker. I det hele taget er livet bare en milliard gange sjovere, når det er forår. Mit humør er strålende for tiden og det er egentlig ikke fordi, der er en særlig grund. Jeg er bare glad og taknemmelig for de ting jeg har og glæder mig til den kommende tid, som byder en en masse rejser, nye oplevelser og en masse sol og sommer.

Derudover har jeg også fødselsdag i næste uge og de sidste mange år, er det noget, som jeg slet ikke har kunne overskue. Jeg har endda slået det fra på Facebook, så jeg kunne undgå hilsner fra Martin og Hanne, som jeg ikke har set siden 7. klasse (I ved hvad jeg mener). Men I år, der får den altså hele armen, for det er som om, at den der alderskrise blev meget mindre, da jeg kom over på den anden side af de 30. Som vist nok var det jeg gik og frygtede. Her er jo slet ikke så slemt 😉 Derfor glæder jeg mig faktisk til Facebookhilsner fra folk jeg nærmest ikke kender og selve dagen skal tilbringes hjemme på Fyn, med forår og anemoner i skovbunden. Præcis som jeg husker det, fra da jeg var lille.

Derudover har jeg også inviteret alle mine veninder til fødselsdag på madklubben på mandag. Da jeg blev 30 tilbragte jeg dagen på Bali, mere eller mindre alene, så nu er det tid til at tage revanche.

Billederne her er fra i går, som jo var endnu en fantastisk forårsdag og en ganske rar middag. Formiddagen blev brugt til et event med Airbnb og resten af dagen, hjemme på hjemmekontoret og om aftenen var Julie og jeg inde og spise byens bedste pizzaer hos Rosso. Dagen i dag bliver nogenlunde i samme dur. Dog uden Rosso 😉

Kan I have en skøn en 🖤

img_9396
img_9409
img_9405
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments