GLIMT FRA HVERDAGEN

Hov, det er jo ved at være et godt stykke tid siden, at jeg sidst har delt ud af de bedste glimt fra min kamerarulle. Det er vist bare en forglemmelse, for det er ikke fordi, jeg ikke har lavet sjove ting. Det er egentlig sjovt hvordan den slags ting ofte kan være betinget af sæsoner. Det er som om, at de mørke måneder altid er noget mere stille og rolige, hvor hverdagen bare har sin faste gang (det kan bestemt også have sin charme) mens alt blomstrer op her om foråret.

Den seneste tid, har jeg i hvert fald været ude, som jeg ikke har været i lang tid. Jeg har spist enormt meget god mad, holdt påske på den smukke vestkyst, fået en ny taske og en hulens masse andre ting.

Se med engang…

hverdag7I dag slår madklubben dørene op til deres nyeste restaurant, Bazaar, og da nyheden landede i min indbakke for et par uger siden, havde jeg svært ved at få armene ned. Menuen består af alt det bedste fra mellemøsten, så som hummus, fladbrød, diverse dips og de lækreste krydderier. I lørdags var jeg så heldig at være inviteret til åbningsfesten, hvor jeg også tog min egen lille madklub under armen. Vi havde den sjoveste aften med fantastisk mad, lækre drinks og måske et glas vin for meget. Jeg kommer meget snart tilbage. 

hverdag4Påsken blev tilbragt på den jyske vestkyst og selvom det er et sted, jeg har været en del gange og tilmed også tilbragte meget tid derude i min barndom, så kommer det gang på gang bag på mig, hvor smukt der er. Lyset, farverne, vinden og ikke mindst havet. 

hverdag5Et sted i klitterne iført et sjældent sort outfit. Normalt har jeg egentlig et princip om ikke at gå i sort, men da Just Female pludselig lavede den pæneste slå-om-kjole, så havde jeg ikke noget valg. 

hverdag1Søndag morgen stod jeg op kl. 05.55 (!!!) hele dagen skulle tilbringes til Tradono Market og fordi jeg VILLE nå at nyde vejret bare en lille smule, så startede jeg med en hurtig løbetur. Der er altså noget helt magisk over at have byen helt for sig selv. Lige med undtagelse af dem, der er på vej hjem fra nattens fester og som kigger på en, som om man er skør. Det er måske også lidt skørt at stå op på det tidspunkt, på en højhellig søndag. 

hverdag2I sidste uge havde jeg en formiddagsdate med bedste Emilie. Vi var så heldige at være blevet inviteret på 42RAW, som klart er et af mine favoritsteder, når det kommer til sund morgenmad. Deres Bowls er ligeså gode som de ser ud og for første gang, smagte jeg også deres pandekager. Bestemt ikke sidste gang, dog 😉 

hverdag3Amen altså. Og hvis jeg nu fortæller, at det hvide på toppen er den lækreste cremede kokoscreme, begynder jeres tænder så også at løbe i vand? 

hverdag6Jeg er stadig storforbruger af WOLT og de sidste par gange, har jeg bestilt fra SimpleRaw, som laver de lækreste Bowls. Husk at I får 50 kr. i rabat på jeres første bestilling med koden Miekirstine.

(Gave) I fredags fik jeg besøg af et bud, som kom forbi med den lækreste kurv fra Bombay Sapphire. Der var selvfølgelig alt hvad man skal bruge til en god G&T. Genial fredags-levering 😉 

hverdag8I torsdags var The Body Shop værter for en af de hyggeligste aftener. Egentlig havde jeg “bare” forventet et helt almindeligt event, hvor vi skulle ind og høre lidt om nogle nye produkter, men da vi ankom, var der dækket op med de lækreste tapas og vin i lange baner. 

hverdag10Tidligere i dag, var jeg et smut forbi Hermes-butikken, for at prøve deres klassiske sandaler. De sad desværre ikke så godt på mine fødder, men til gengæld blev jeg ret forelsket i deres smukke silketørklæder. Men godt 3000 kr. er også en sjat for sådan et. Det må blive når jeg engang møder en rig mand 😉 

På vejen hjem smuttede jeg forbi Dimseriet på Stefansgade, for at se, om de havde noget, som min lille altan ikke kunne undvære. Det havde de sørme og jeg tror næsten at jeg må forbi igen og have mig sådan et lille tæppe. 

Processed with VSCO with fp8 presetOg se så hvem der stod og ventede ved min hoveddør, da jeg kom hjem. Min nye smukke Blue Bird fra J.W Anderson. Jeg købte den på Vestiarie Collective i påsken og selvom der stod, at den var helt ny, så er det jo altid lidt af et sats at købe en forholdsvis dyr taske, når man ikke lige har mærket på den og kigget i den først. Den levede heldigvis fuldstændigt op til forventningerne. Husk i øvrigt, at I kan læse min lille guide til at shoppe hos Vestiaire lige her. (Reklamelinks) 

I skal selvfølgelig også huske, at der altid er mange flere hverdagsglimt henne på Instagram.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments