STATUS OG KJOLESNAK

006a2597Reklamelinks: Rikke: Kjole fra Baum und Pferdgarten Mig: Kjole fra Just Female

Hola chicas!

Jeg er tilbage i Danmark efter 4 skønne dage i Aladdins hule – aka, Marrakech. Faktisk 4 VIRKELIG skønne dage og som jeg også nævnte tidligere på ugen, så blev jeg heldigvis enormt positivt overrasket over byen. Mange af de dårlige ting jeg havde hørt om den og også frygtede, oplevede jeg ikke. Jeg kommer til at huske tilbage på en tur med enormt meget lækkert mad, kvalitetstid med gode veninder og ikke mindst skønhed til et helt nyt niveau.

Min computer er fyldt til randen med billeder, for det var nærmest fysisk umuligt ikke at tage kameraet frem konstant, når vi blev ved med at passere den ene fotogene baggrund efter den anden. Heldigvis er den ene af mine veninder en helt fantastisk fotograf og hun dokumenterede mere eller mindre alt. Længe leve fotodeling 🙂 Men med andre ord, så kommer der meget mere derfra, her den næste tid.

En af dagene var jeg hoppet i min smukke grønne kjole fra Just Female. Sjældent har jeg fået så mange spørgsmål til en kjole og det forstår jeg virkelig godt. Jeg bliver også helt glad hver gang jeg kigger på den. Desuden er det en af dem, som ikke skal stryges, så den er jo helt genial at have med i en kuffert. Min veninde, Rikke, var hoppet i den fine hestreprint-kjole fra Baum og vi matchede da ret godt, hvis jeg selv skal sige det 😉 Jeg har ikke kunne finde et link til den, så mon ikke den er ved at være udsolgt? Boozt har den dog i bluse-versionen.

Men nu hvor vi snakker om fine kjoler (som jeg tydeligvis slet ikke kan få nok af lige for tiden) så bliver jeg altså nødt til lige at tippe om den her smukke blå sag, der lige er landet henne hos Gina Tricot. Det en af dem, som nærmest er umulig at undvære i forårsgarderoben 🙂

Jeg føler i øvrigt at jeg har 10.000 ting, jeg gerne vil dele med jer, men jeg er nødt til at stoppe for i dag, for om 2 sekunder skal jeg i madklub og selvom jeg faktisk er ved at dø af træthed efter 4 dage på farten, så er der næsten ikke noget, jeg hellere vil.

Jeg fortsætter snakken i morgen, hvor jeg selvfølgelig tjekker ind med en fredagshilsen 🖤

006a2615

006a2607

006a2610

Billeder af Astrid Maria

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments