ON MY WAY, OKAY

1829a17824243292e8b1832b53dd38cc

Så er kufferten pakket igen og jeg har været oppe siden alt for tidlig i morges. I skrivende stund skulle jeg gerne sidde på et fly i retningen mod Marrakech, hvor jeg skal tilbringe de næste 5 dage, sammen med to veninder. Jeg glæder mig helt enormt meget. Mest af alt til selv at få et indtryk af byen, for jeg har efterhånden hørt så mange forskellige ting og meninger.

Som jeg også nævnte tidligere på ugen, er vi endt med at booke et helt almindeligt hotel lidt uden for medinaen. Mest af alt fordi jeg blev lidt skræmt af alt det kaos, der eftersigende skulle være derinde og hvis jeg ikke har mulighed for at trække mig tilbage og få lidt ro i ny og næ, så bliver jeg skør. Derudover var alle de gode Riad’er, som jeg fik anbefalet, booket. Så nu bliver det sådan og så må tiden jo vise, om det var en god eller en dum beslutning.

Min kuffert er desuden pakket med lidt af hvert og jeg aner ikke om jeg har ramt plet. Vejrudsigterne siger 20 grader i dagstimerne og jeg har glemt alt om hvordan det føles. Siden sidste sommer har jeg kun opholdt mig i det kolde danske klima eller i Sydøstasiens tropeklima. Også her, må tiden vise hvordan det kommer til at gå 😉

I denne omgang har jeg faktisk formået at planlægge lidt indhold herinde, så der i hvert fald ikke bliver stille, de kommende dage. Wup wup.

Det var egentlig bare det jeg vil sige. Og hvis I har flere anbefalinger til Marrakech, end dem I allerede har givet mig, så bliver jeg glad for hver og en.

Så er der vist bare tilbage at sige, husk at følge med på Instagram 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments