GLIMT FRA HVERDAGEN

Så blev det atter tid til at tømme kamerarullen på min telefon og dele nogle af de små glimt fra de sidste par uger. Det har egentlig været en skør tid, for når man, som jeg, er pokkers kuldskær så har polarkulden selvfølgelig sat sit præg og ikke mindst begrænsninger. Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. F. eks har jeg sjældent haft så mange hyggeaftener og sjældent har jeg været så lidt udenfor. I sidste uge, var jeg f. eks ikke ude og løbe èn eneste gang. Jeg kan ikke mindes hvornår det sidst er sket.

Det har også været et par uger, hvor jeg har brugt enormt meget tid foran computeren og så har jeg selvfølgelig også haft fokus på to de to store samarbejder, jeg har kørt med hhv. sloggi og Pieces. Jeg har været på Fyn i over en uge, med en lille afstikker til Aarhus. Jeg har spist virkelig god mad, haft en shoppelyst uden lige og mange andre ting. Se med engang…

hverdag4Mit besøg i Aarhus fik mig selvfølgelig forbi Stylepaste-butikken og hold da fast en lille perle. Jeg kunne have købt det hele og indretningen var vanvittig inspirerende. Se selv hvor fine deres prøverum er. Min leopardjakke er i øvrigt fra Pieces og kan bl.a købes lige her (reklamelink)

hverdag8Sidste søndag, da polarkulden stadig hang over os, fik mine forældre lokket mig med ud på en lille gåtur. Det var alt for koldt med også ret pænt. 

Jeg har fået de fineste sko fra Flattered. Glæder mig simpelthen så meget til at bruge dem med en lille fin strømpe. De findes også i flere farver. (reklamelinks)

hverdag3Mandag morgen havde jeg besluttet mig for at løbe en tur, som det første. Men da jeg vågnede op til dalende sne, var jeg lige ved at lade løbeskoene stå. Jeg besluttede mig alligvel for at give det et skud (jeg kunne jo altid vende om). Det var heldigvis verdens bedste beslutning. Se engang hvor smukt der var på de fynske marker og så løber man faktisk ret godt i nyfalden sne. 

hverdag2Onsdag og torsdag blev brugt i Aarhus og Viborg, sammen med Pieces, hvor jeg var inviteret ind i deres Social Studio-butikker for at fortælle lidt om rejser. Det var virkelig nogle skønne dage, hvor jeg både blev forelsket i Jylland og bekræftet i, at jeg faktisk godt kan li’ at holde foredrag.

hverdag7Et lille A.P.C-mekka i Stylepaste-butikken. 

hverdag6Så var der lanceringen af sloggi-kampagnen, men den har vi jo snakket om. Jeg tog egentlig bare billedet med, fordi jeg ville vise jer min smukke blomstrede kjole fra & Other Stories (reklamelink).

Inden jeg rejste til Fyn, var jeg lige et smut forbi Gucci-butikken, for at kigge lidt nærmere på den taske, som har sat sig fast i min hjerne. Den er simpelthen SÅ pæn og jeg er faktisk i fuld gang med at spare op. Det skal nok lige passe, at den så bliver udsolgt, når jeg endelig får råd. Den kan også købes henne på deres webshop

hverdag9Jeg fik naturligvis også besøgt et par af de fynske genbrugsbutikker og de her bøjler, var nok det bedste fund, jeg gjorde mig. 

hverdag1Jyllands-turen bød også på et par ret gode måltider. Til venstre er vi på Retour i Aarhus og til højre på en cafè i Viborg. Jeg har ingen idè om hvad den hedder, men det var seriøst lækkert. 

hverdag5Et glimt fra den koldeste gåtur ever. Dunjakken fra Gina Tricot (reklamelink) har jeg efterhånden hyldet ret mange gange herinde. Men jeg ved næsten heller ikke, hvordan jeg skulle være kommet gennem vinteren uden. 

Kjolen er fra & Other Stories og et af mine køb fra Aarhus. Muligvis en af de pæneste kjoler, jeg nogensinde har ejet. Jeg glæder mig SÅ meget til at have den på i Marrakech i næste uge. 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments