GLIMT FRA HVERDAGEN

Så er det dørme blevet tid til at kigge lidt tilbage på den forgangene uge igen. Som I nok har bemærket, så har den primært handlet om Paris og en hyggelig fødselsdagsweekend på Fyn. Det er i hvert fald de begivenheder, som har fyldt mest i mine tanker. Der har heldigvis også været plads til andre ting, såsom et jubilæum med min madklub og en god restaurantoplevelse. Se med engang…

Processed with VSCO with fp8 presetÅh Paris….ALT er pænt i Paris, selv på en iskold vinterdag. Københavns fine facader og Nørrebros skøre hjørner falmer altså en smule ved siden af. Det bliver jeg nødt til at indrømme. 

hverdag1Jeg tilbragte to intense dage i byernes by sammen med det amerikanske løbesko-brand, Saucony og en håndfuld andre løbende bloggere fra forskellige europæiske lande, i forbindelse med et større samarbejde. Jeg skal nok selvfølgelig fortælle meget mere senere. Men skønt og sjovt var det altså.

Processed with VSCO with fn16 presetWeekenden bød på Familietid to the MAX. Her med min lille store Nevø, Vilfred, som lige er blevet fire år. Jeg fatter minus af hvor de år er blevet af. Han var altså en baby i går. 

hverdag3Jeg fik endelig prøvet madklubbens nyeste restaurant, Food Club, som byder på noget så interessant, som buffet. Et koncept, som jeg normalt ikke er specielt stor fan af og jeg var spændt på, om det var noget, der ville fungere. Men det gjorde det altså og jeg blev virkelig positivt overrasket. Alt var lækkert og velsmagende og udvalget var godt og på ingen måde uoverskueligt. Jeg tænker, at jeg lige disker op med en lille anmeldelse i løbet af ugen. 

img_8454Jeg har arbejdet videre på mit projekt med lyserøde skyer. Vi lancerer i denne uge, så der kan jeg fortælle meget mere om, hvad pokker det handler om. 

hverdag4I Paris boede vi på det helt nye hotel, Parister, som havde en enormt fotogen lobby.

Om aftenen var vi bl.a på Karaoke bar og jeg tog et billede ind i spejlet, som en anden tog et billede af 😉 

Processed with VSCO with av8 presetJe’Taime, Paris

hverdag2Det blev til ca. 5 minutters shopping og dem brugte jeg i Marni Market, hvor jeg selvfølgelig købte en lille taske med hjem. 

Turens sidste måltid blev indtaget på SEASON. Alt var lækkert og virkelig instagramable

Processed with VSCO with fn16 presetSidst, men bestemt ikke mindst, så har jeg fejret 10-års jubilæum med min madklub og bedste veninder. TI ÅR!!! Vi føler os stadig som fem 20-årige piger. Den eneste forskel er bare, at en er flyttet til det store udland, en gør det snart, en enkelt har fået verdens sødeste barn og så er vi nogle stykker, som stadig lever livet hjemme på Nørrebro, hvor det hele faktisk startede. 

Husk at I kan se mange flere hverdagsglimt henne på Instagram 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments