FIRE INSTAGRAMPROFILER, JEG ELSKER AT FØLGE

Sidst jeg delte nogle af mine Instagram-favoritter, tog i simpelthen så gode imod det, så jeg tænker, at vi lige tager en omgang mere. Som jeg tidligere har udtalt, så er instagram et medie, som jeg både elsker og hader, men uanset hvad, så er det blevet et gigantisk medie og et fantastisk sted at søge inspiration. Hvad enten det er med henblik på mad, stil, sjove quotes, interiør eller noget helt andet. Her er en lille håndfuld af de profiler, som altid får et like fra mig 🖤

insta4▪️@Copenhagenbyme: Har man bare den mindste interesse for København og i hvad der rør sig i byen, så bliver man nødt til at følge Camilla’s fine profil. Den består af en god blanding af ærlige anmeldelser af nye og hypede spisestede, hendes egne opskrifter og fine billeder fra byens bedste spots. Hun har desuden også en blog, som er lidt i samme stil, bare lidt mere dybdegående.

insta1

▪️ @Nana_etoile: Smukke Nana har jeg faktisk kendt til i en del år efterhånden. Både fordi hun engang havde en blog, som jeg var ret stor fan af. Både fordi hun er pæn, sjov og har ret god stil. I sin tid arbejde hun også hos Pieces, som jeg har samarbejdet med i en del år. Derigennem har vi også haft nogle fine stunder. Hendes Instagramprofil er sådan et fint og nærmest dragende univers. Hun dele det ene fine billede efter det andet og de har allesammen en fin, og til tider, nærmest humoristisk detalje.

insta3

▪️ @Boligmagasinet: De store og etablerede medier, har sjældent særligt spændende Instagramprofiler. I hvert fald ikke efter min mening, men Boligmagasinet skiller sig virkelig ud og faktisk tror jeg at det den profil, som jeg gemmer flest billeder fra. De formår virkelig at holde en god diversitet og viser noget for enhver smag. Hvis man interesserer sig bare lidt for boligindretning, så må man ikke snyde sig selv for at følge med derhenne.

insta2

▪️ @Annaravnlei: Anna arbejder med PR henne hos Mads Nørgaard og hendes profil har de samme seje, upolerede og københavner-agtige vibe. Hun er tydeligvis kreativ, har så mange seje sneakers og er en af dem, som formår at få en hvid strik og et par jeans til at se enormt pænt og fuldstændig effertless ud.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments