GYLDNE TIMER

POSTKORT FRA PARADIS #3

img_8545

Alting har en ende, det er sikker og vist og lige i dag er den en ting, som jeg er forholdsvis træt af. Jeg er netop kommet tilbage til kolde og grå Danmark, efter to fantastiske uger i Thailand-land. Vi landede meget tidligt i morges og noget af det første jeg ser er, at de endda lover en lille snestorm i dag. Det kalder jeg en lækker velkomst 😉 

Det har virkelig været den skønneste ferie. Også selvom den første uge bød på en del udfordringer, fordi de fleste af os blev ramt af sygdom. Heldigvis på skift, for det havde været kønt, hvis hele banden havde været lagt ned på samme tid 😉 

Den seneste uge har vi tilbragt på øen Koh Mook og her spillede alt. Øen var vitterligt et tropisk paradis og et af de smukkeste steder, jeg har besøgt. Den får også et indlæg for sig selv meget snart. Indtil da får I lige en god håndfuld billeder fra de seneste par dage. Selvom jeg, som sagt, kun har været på dansk jord siden de helt tidlige morgentimer, så føles det allerede som evigheder siden, at luftige sommerkjoler var det eneste, jeg kunne holde ud at være iført og hvor dagens sværeste beslutning var, om min aftensmad skulle bestå af Pad Thai eller en green curry.

Dagen i dag skal bruges på at pakke ud, vaske tøj, handle ind og falde på plads. Hver gang jeg kommer hjem fra en længere rejse, bliver jeg overrasket over, hvor mange hængepartier jeg egentlig har. I dag er ingen undtagelse, lad mig sige det sådan. Den kommende uge er også forholdsvis tætpakket med aftaler, et par event og ikke mindst udarbejdelsen af en stor kampagne, som jeg i øvrigt glæder mig til at dele med jer.

Nu må jeg hellere se at komme i gang med dagens program og så tjekker jeg ind igen, når jeg har fået et lille overblik. Rigtig god søndag til jer 🖤

img_8576Reklamelink: Kjole fra Strig P, Strandtaske fra Bali og solbriller fra Le Specs

img_8695Magisk aftenlys og øreringe fra Anni Lu

img_8535

img_8606

img_8651Silkekjole fra Malene Hocke

img_8527Badedragt fra Gina Tricot (reklamelink)

img_8614

img_8662

2 kommentarer

 • Ann

  Du er fin! Men hvorfor kalder vi det Thailand-land? Hedder det ikke bar Thailand?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Haha… jo, det hedder bare Thailand. Det er bare mig, der kalder det det andet og det er bare for sjov 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GYLDNE TIMER