POSTKORT FRA PARADIS #3

img_8545

Alting har en ende, det er sikker og vist og lige i dag er den en ting, som jeg er forholdsvis træt af. Jeg er netop kommet tilbage til kolde og grå Danmark, efter to fantastiske uger i Thailand-land. Vi landede meget tidligt i morges og noget af det første jeg ser er, at de endda lover en lille snestorm i dag. Det kalder jeg en lækker velkomst 😉 

Det har virkelig været den skønneste ferie. Også selvom den første uge bød på en del udfordringer, fordi de fleste af os blev ramt af sygdom. Heldigvis på skift, for det havde været kønt, hvis hele banden havde været lagt ned på samme tid 😉 

Den seneste uge har vi tilbragt på øen Koh Mook og her spillede alt. Øen var vitterligt et tropisk paradis og et af de smukkeste steder, jeg har besøgt. Den får også et indlæg for sig selv meget snart. Indtil da får I lige en god håndfuld billeder fra de seneste par dage. Selvom jeg, som sagt, kun har været på dansk jord siden de helt tidlige morgentimer, så føles det allerede som evigheder siden, at luftige sommerkjoler var det eneste, jeg kunne holde ud at være iført og hvor dagens sværeste beslutning var, om min aftensmad skulle bestå af Pad Thai eller en green curry.

Dagen i dag skal bruges på at pakke ud, vaske tøj, handle ind og falde på plads. Hver gang jeg kommer hjem fra en længere rejse, bliver jeg overrasket over, hvor mange hængepartier jeg egentlig har. I dag er ingen undtagelse, lad mig sige det sådan. Den kommende uge er også forholdsvis tætpakket med aftaler, et par event og ikke mindst udarbejdelsen af en stor kampagne, som jeg i øvrigt glæder mig til at dele med jer.

Nu må jeg hellere se at komme i gang med dagens program og så tjekker jeg ind igen, når jeg har fået et lille overblik. Rigtig god søndag til jer 🖤

img_8576Reklamelink: Kjole fra Strig P, Strandtaske fra Bali og solbriller fra Le Specs

img_8695Magisk aftenlys og øreringe fra Anni Lu

img_8535

img_8606

img_8651Silkekjole fra Malene Hocke

img_8527Badedragt fra Gina Tricot (reklamelink)

img_8614

img_8662

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments