POSTKORT FRA PARADIS #2

img_8345

Hola Chicas!

Det er blevet tid til endnu en lille hilsen her fra Thailand-land. Som I måske også har bemærket henne på Insta, så er jeg fortsat still going stong og er kommet til det punkt, hvor jeg føler mig 100% sygdomsfri. Som jeg nævnte tidligere, så er jeg nærmest aldrig syg og har ikke haft feber i 5-6 år. Derfor kom det også helt bag på mig, at det faktisk tog et par dage at komme på benene igen. Men nu er jeg endda begyndt at spise Thai-mad igen og der er heller ikke længere nogle dufte eller smage, som jeg ikke kan holde ud 🙂 

Men nok snak om sygdom, for der er mindst ligeså skønt her i Thailand, som der har været de andre gange, jeg har været her. Måske endda lidt mere skønt. I går forlod vi fastlandet og er rykket ud på øen Koh Mook. Et lille bounty-paradis omgivet af krystalklart vand, hvor vi bor i små hytter under palmerne og lige ud til vandet.

Jeg glæder mig til at dele billeder herfra, kan I tro og det kommer jeg også til meget snart. Hvis I er hurtige kan I også allerede se en del henne i min instastory. Men i dag skal det handle lidt om de sidste par dage, som vi har brugt på at sejle ud til små øer, bade, sole og selvfølgelig pleje hinanden, for vi har endnu ikke haft en eneste dag, hvor der ikke har været mindst “one man down”. Men se lige med engang 🖤

img_8310I var flere henne på Instagram, som spurgte hvor den gule kjole er fra. Den er fra H&M, men det er faktisk en, som jeg har lånt af min søster. Hun købte den i sommers, så den er desværre nok ikke til at få fat i længere. Jeg har lige lavet lidt research og NA-KD har lavet en, som minder lidt om den. Eller den her, hvis man er til det lidt mere modige snit (reklamelinks)

img_8428

img_8354When in Thailand

img_8394I bikini fra ASOS og skjorte fra Rails

img_8448

img_8356De grillede majskolber var noget af det, som jeg virkelig havde set frem til at spise hernede. Men jeg har endnu ikke nået at få en, for efter mit lille sygdomsperiode, var det èn af de ting, hvor jeg fik det dårligt bare af synet. 

img_8423Jeg fik det til gengæld ret godt af at spise den her 🖤

img_8396

img_8272Beach essentials

gptempdownload-kopiUndervands-billeder stopper aldrig med at være sjove. Badedragten er fra Ganni (reklamelink)

img_8216

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments