VIND ET LOVE TAG FRA JANE KØNIG & NOGET OM VALENTINES DAY

img_8310Annonce for Jane Kønig

LOVE

Valentinsdag står for døren, det har de fleste nok bemærket. Dog vil jeg lyve, hvis jeg påstod, at det var noget, jeg selv dyrkede eller gik vildt meget op i. Et eller andet sted, giver det jo ganske god mening, eftersom jeg ikke har noget kæreste 😉

Når det så er sagt, så skal man jo huske på, at Valentines Day en dag, der hylder kærligheden og kærlighed er jo ret meget mere, end den der dreng/pige-forelskelses-slags. Den slags kærlighed dyrker jeg i fulde drag og det har jeg været så heldig at få lov til at sætte fokus på, i samarbejde med Jane Kønig.

Som I kan se, har jeg valgt to af deres love tags med bogstaverne V og A. V for Vilfred og A for August – mine to små nevøer og elskede guldklumper. Selvom de begge to kan være vildt irriterende og larme og græde og skrige, så er de også noget af det bedste, der nogensinde er sket for mig og de kan også være de sødeste, smukkeste og mest nuttede små væsener. Min titel som moster, er nok den bedste titel, jeg har. Derfor er det selvfølgelig også dem, som skulle være i mine love tags.

img_8335

KONKURRENCE

Som overskriften lover, har jeg også været så heldig, at få love til at udlodde et valgfrit Lovetag-smykke til en af jer. Det kan både være en ring, et armbånd eller en halskæde, som min. Det eneste I skal gøre for at deltage er at smide en kommentar herunder, hvor I kort beskriver hvem I vil hylde i jeres lovetag.

Vinderen bliver allerede fundet på torsdag d. 8 Februar.

GOOD LUCK 🖤

img_8343

img_8316

img_8334

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
82 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments