10 TING OM ALT MULIGT

giphy

1. Khalid gav koncert i København i går og selvom jeg sidder her i 30 grader og lever af friske kokosnødder og Pad Thai, så gjorde det alligevel en lille smule ondt, at jeg ikke kunne være der.

2. En morgenmadsbuffet kan få det værste frem i folk. Det værste. Eller også vokser alle mennesker bare i graden af, hvor irriterende man kan være, når man bliver kastet ud i sådan en.

3. Justin Timberlake’s nye album har været ude i 2 dage og jeg har stadig ikke lyttet til det. Verden er af lave. Jeg håber heller ikke, at jeg kommer til at være enig i Soundvenues førstehåndsindtryk. Selvom det er ret godt skrevet og underholdende at læse.

4. I sidste uge havde jeg besøgstal-rekord herinde, da jeg postede indlægget om mine særheder. Den slags kan I tydeligvis godt li’ at læse 🖤 Men på den anden side, så er det også den slags indlæg, som med sikkerhed får mig til at klikke ind på hos andre blogs.

5. Printet på den her bluse fra Gina Tricot (reklamelink) er noget nær perfekt og er lige til at komme i forårshumør af. Jeg har allerede skrevet på listen, så jeg bliver underrettet, så snart den lander i shoppen.

6. For slet ikke at tale om det leopardprint (reklamelink) som Baum und Pferdgarten har kastet sig ud i, i den nye sæson.

7. Den nye Netflix-serie, The end of the f****** world, er noget af det skøreste, fineste, sjoveste og mærkeligste, jeg længe har set. Har I set den?

8. Jeg har ofte tænkt på, om kendte mennesker, som i virkelig kendte (på Taylor Swift og Justin Bieber-måden) mon egentlig har Facebookprofiler? Altså måske nogle top hemmelige af slagsen?

9. Spice Girls bliver genforenet. Jeg har stadig ikke besluttet om jeg skal grine eller græde.

10. Om 23 dage er det officielt forår. Det vil jeg bare lige sige.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments