POSTKORT FRA PARADIS

img_8201Stadig forholdsvis bleg i min (billige) bikini fra ASOS

Hola chicas!

Så er det vist på tide, at jeg lige tjekker ind med en lille hilsen, her fra de varme lande. Som I nok allerede har set, henne på Insta, så er vi landet trygt og godt her i Thailand-land. Det gjorde vi nærmere bestemt mandag morgen, efter en smertefri, men lang flyetur. Jeg endte med ikke at sove i godt 35 timer, som i ikke så meget som en lur. Heldigvis fik jeg over 12 timer i nat og det ser ud til, at jeg slipper for nogen form for Jet-lag. TAK med tak på.

Jeg er rejst herned med hele la famila; mor, far, søster, nevøer og svoger. Derfor er der også rigeligt at se til, meget at tale om, mange at tage hensyn til og faktisk bare meget anderledes fra den måde, jeg er vandt til at rejse. Heldigvis kan jeg ret godt li’ min familie. Det håber jeg også at jeg stadig kan, når vi rejser hjem om et par uger 😉

Pt. bor vi i byen Ao Nang i Krabi. Her har jeg været før og det er et glædelig gensyn. Sammenlignet med Phuket, så er Krabi SÅ meget bedre, pænere og meget mindre turistet. I hvert fald hvis I spørger mig. Billederne her er fra de første par dage, hvor vi bare har hygget, solet, badet, spillet strandtennis og jeg har selvfølgelig drukket et hav af friske kokosnødder. Den eneste drikkevare, jeg elsker højere end øl 😉

Her er et par billeder af løst og fast 🖤

img_8219Bali-tasken goes Thailand

img_8227På jungletur i min nyindkøbte denimkjole fra Monki

img_8191

img_8214

img_8239Beach hair to the next level. Jeg skal lige finde ud af hvordan jeg håndterer mit nye hår i min nuværende livsstil.

img_8185

img_8253

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments