GLIMT FRA HVERDAGEN

Det er igen blevet tid til at se lidt på nogle af de små hverdagsglimt, der gemmer sig på min telefon og der var faktisk overraskende mange af dem, i denne omgang. Måske fordi jeg bliver mere og mere bevidst om, at jeg skal havde lidt indhold til de her indlæg og dermed husker at forevige mange af de små stunder. Endnu en kæmpe fordel ved hele det her blog-halløj 🙂

Som jeg har nævnt flere gange, de seneste dage, så har hverdagen været ret meget hverdagsagtig her i januar. Og selvom jeg på ingen måde klager og egentlig godt kan li’ når tingene har en form for rytme, så glæder jeg mig alligvel til den change of scenery, der sker på søndag. Det er nemlig der, at jeg pakker hele familien og alt mit sommertøj og sætter kursen mod Thailand, palmer og daglige kokosnødder. Jeg vil ønske at jeg kunne skrive noget med, at jeg først vender tilbage, når foråret kommer. Det er dog ikke helt tilfældet, men et par uger bliver det i hvert fald til.

Nok om det. Nu skal det handle lidt om den sidste uges tid…

hverdag2Er det også fysisk umuligt for jer at gå forbi en blomsterhandler uden at tage sådan et billede her? Det er altså eye candy, endda også på en våd vinterdag. Godt at jeg har mine elskede snow boots fra & Other Stories (reklamelink)

hverdag6Jeg har spist lækker, simpel og sund mad hos Glò i den nye Tivoli Food Hall

Og købt den fineste badedragt fra Ganni  (reklamelink) på udsalg og er mere end klar til 14 dage i Thailand lige om straks. 

hverdag7For første gang i 20 år har jeg ønsket mig malebog. Kan man andet, når har Taylor Swift som tema? Den er forresten fra Urban Outfitters

hverdag1Rema 1000 er åbnet 200 meter fra min lejlighed og selvom det lyder skørt og mine veninde siger, at jeg er på grænsen til tosset, så er det virkelig en dream come true. ELSKER, ELSKER, ELSKER Rema og det er især deres grøntafdeling, jeg aldrig bliver træt af. 

I lørdags gjorde jeg noget så sjældent som at gå en tur. Jeg smuttede forbi Jægersborggade, hvor der ligge den fineste lille butik, der sælger interiør fra Marokko og andre eksotiske steder. Jeg arbejder i øvrigt ret meget på en Nørrebro-guide, lige for tiden og håber på at kunne havde den klar i foråret. 

hverdag4Når Øreringe-drømme også går i opfyldelse. Anni Lu har lavet lidt af et master peace. 

hverdag3På mandagsshopping med min Wify, Julie og kaffebesøg hos Freifeld PR. 

hverdag8Nye covere fra Ali Express til 12 kr. stykket. Hvis der er noget, jeg aldrig får nok af, så er det Beyonce Merchandise. Eller Merchandise i det hele taget. 

hverdag5Jeg kan ikke besøge Impression PR uden at blive totalt hundeskruk. Kaiser her er jo noget af det mest nuttede, jeg nogensinde har set. 

Lyserøde gulve, blomsterben og mine yndlings vintersstøvler (reklamelink)igen igen. Whats not to love? 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments