GLIMT FRA HVERDAGEN

Det er ved at være lang tid siden, at jeg sidst har delt ud fra kamerarullen herinde. Det handler nok også om, at hverdagen ikke rigtig har været hverdag i lang tid. Desuden er det heller ikke fordi min kameratelefon lider overlast for tiden, hvor godt fotolys ikke er en hverdagsting. Men lidt er det da blevet til, så her kommer der lige et par glimt og fortællinger 🖤

72bfcc90-813e-42a3-941d-3f93115c396d

Jeg udnytter januar-stilheden med at rydde og op og rydde ud herhjemme. I den forbindelse har jeg bl.a investeret i to nye og smukke Montanareoler. I går skulle min (handy)veninde, Line, og jeg hænge dem op på væggen. Og de gik SÅ fint og Line havde totalt godt styr på den der boremaskine, lige indtil den sidste skrue skulle i væggen og vi støder på noget, som er UMULIGT at bore i.

Det er sådan et ophæng, hvor det ikke er muligt at “undvære” en skrue, så der er nærmest ikke noget at gøre. Så lige nu står de på gulvet og og mens jeg sidder og kigger på de mange huller i væggen, overvejer jeg hvad der nu skal ske. Enten skal de op på en helt anden væg eller også skal jeg have fat en, som kan bore i metal. Nogen der kender, en god tømrer?

hverdag3Olufsvej på Østerbro er fyldt med farverige huse og er en af byens fineste gader. Selv på en våd januar dag.

Et af mine eneste udsalgskøb er de her sneakers. Jeg klikkede dem hjem ret spontant og kendte slet ikke til modellen. Det skulle vise sig at være en god beslutning, for jeg bliver helt glad hver gang jeg kigger på dem. De findes i øvrigt lige her (reklamelink) 

8348838e-6728-41d2-bfde-90084eb033c6Vinduesshopping hos Louis Vuitton på strøget. Ku’ virkelig godt den taske. 

hverdag1Fine Fyn i juleferien. Tidligere kunne jeg aldrig se det smukke i den danske natur i vintermånederne, men det har altså ændret dig ret meget og nu kan jeg nærmest føle mig helt inspireret af farveskalaen. 

hverdag2Sådan så min nytårsaften ud. Der var ikke sparet på pynten og det matchede nærmest med min kjole fra Stella Nova.

hverdag4Smukke blomster fra Bloomon som nyder en af de sjældne solstråler.

Hvis jeg skulle lave mit køkken om, så vil jeg købe ALT hos HAY Kitchen Market. Jeg kigger forbi deres afdeling i HAY House på strøget, hver gang jeg har muligheden og jeg tror stadig ikke at det er lykkedes mig, at gå tomhændet derfra. 

180628c7-b2cb-4b8d-8a8b-94b4fa30a66fJeg kan nævne mange fantastiske ting ved Nørrebro, men de bugnende grønthandlere er klart en af de bedste.

Husk at I altid kan følge med i hverdagen henne på Instagram.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments