TRE FANTASTISKE STEDER SET GENNEM NOKIA 8

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklame for Nokia

Hej venner og aller glædeligste mandag. Faktisk den sidste rigtige mandag i lang tid, for i næste mandag er det jul og mandagen efter det, er det d. 1. Januar. Den eneste dag på året, som ikke rigtig eksisterer 😉

Men nu skal det handle lidt om to ting – en ny og smart telefon og et par rejser. Nok mest om telefonen. For de af jer, som følger med henne på Instagram har nok set, at jeg har delt en del stories her på det sidste, hvor billedet har været delt i to, således at man både har kunne se mig (på selfie-måden) og det, som jeg har kigget på.

Jeg har nemlig haft fornøjelsen af at teste den helt nye telefon fra Nokia, nemlig Nokia 8. Det var et tilbud jeg fik dagen inden jeg skulle rejse mod østen for en månedstid siden og jeg nåede jeg at få den lille fætter med. I kan tro at det har været en fornøjelsen. Min opgave har været at dokumentere mine oplevelser fra de tre steder jeg netop har besøgt (Bali, Singapore og Sverige) gennem telefonens (ret gode) kamera og det har den altså klaret til UG.

nokia1

Balis smukkeste hotel og regndans på standen i Canggu

Nokia 8 er som sagt en helt ny spiller på banen og mit første indtryk da jeg åbnede kassen var, at det godt nok var en lækker og eksklusiv en af sin slags. Designet er simpelt, klassisk og enormt stilrent. Den er sort, med rene linjer og en grå kant i siderne. Den kører på Android, hvilket mod mine forventninger, slet ikke var nogen udfordring. Jeg har brugt Iphone i jeg ved ikke hvor lang tid og var vandt til det. Men faktisk voldte skiftet ingen problemer. Jeg er desuden ret stor fan af, at den taler sammen med Google og dermed Google-fotos. Det betyder også betød, at alle mine billeder lander direkte i den fotomappe jeg har online, med min Google-konto.

Skærmen er stor, 3,5 pixels, for at være helt præcis og den har en opløsning på 2K. Ret gode tal, har jeg researchet mig frem til 😉

Telefonens mest opturs-funktion er dog dual sight (også kaldet bothie-funktionen) som jeg var kort inde på tidligere. Det er altså en funktion, som lader brugeren dele kameraet op i to, således, at begge telefonens kameraer kommer i brug og man både kan dele en selfie og det man ser, på et og samme billede eller video. I Singapore brugte jeg den f. eks til at vise min reaktion, da jeg en dag var i supermarkedet og faldt over et æble, til den skønne pris af 70 kr. (ET æble)

Kamerakvaliteten levede bestemt også op til alle mine forventninger. Det giver måske sig selv, men alle billederne i det her indlæg har jeg skudt med den og de er da okay, synes I ikke? Hvis vi lige skal være lidt tekniske, så er telefonenes kameraer på 13 megapixel og en blænde på 2.0. Desuden har den også en live-bokeh-funktion, som slører baggrunden. Lige noget for en blogger. I det hele taget er det vist bare en ret bloggervenlig telefon vi har med at gøre. Kameraet er i top, selfie-funktionerne er nye og alternativ og så er den bare pæn.

Den koster 4295 kr. hvilket næsten er halvdelen af det, som jeg lige har betalt for min anden telefon. Og hvis jeg skal være helt ærlig, så føler jeg, at man får det samme. Jeg har ikke på noget tidspunkt følt, at jeg er gået på kompromis med noget og har helt sikkert fået mig en ny rejsebuddy.

img_6963

Det smukkeste vinterlandskab i Sverige, tidligere på ugen. Som jeg også viste henne på Insta, så var det et syn som fik mig til at glemme alt om, at jeg faktisk ikke kan lide vinter. 

nokia3

Nok den pæneste pool i skandinavien og mig, som drømmer om at vågne op til havudsigt hver dag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
TRE FANTASTISKE STEDER SET GENNEM NOKIA 8 1

Udsigten fra Rikkes Orangehus. Nok den bedste udsigt jeg kender

img_6959

Hvis I ikke har fulgt med på Instagram og slet ikke forstår hvad jeg snakker om, når jeg nævner Boothe-funktionen så kan I se det lige herunder

YouTube video

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments