FANTASTISKE NYHEDER OG ONSDAGENS OUTFIT

img_6344

Reklamelinks: Dress: Stella Nova pre spring 18 Shoes: ASOS (old seanson) Bag: Gucci 

Hola chicas!

Her i Singa-dinga er klokken efterhånden ved at være mange og dagen i dag, har været lidt af en rutsjebanetur. Den startede med, at Kat’s situation på Bali mildt sagt blev værre og værre og bedst som vi ikke kunne gøre mere og nok bare måtte indstille os på, at hun ikke vil nå med flyveren hjem til Danmark i morgen OG tilmed nok måtte blive på øen, på ubestemt tid, begyndte diverse medier at melde om et større vulkanudbrud og en mulig tornado. FEDT. Så er det saftsuseme ikke sjovt at stå som veninde uden at kunne gøre noget som helst og tilmed snart skulle rejse til den anden ende af jorden. Lad mig bare sige, at vi havde det lidt stramt her i Singapore.

Pludselig fik jeg en SMS fra min mor, som skrev noget med, at lufthavnen på Bali var åbnet igen. Jeg gav hende vist lidt af et “hold-lige-op-med-at-sige-sådan-noget-svar” indtil Rikke hurtigt fik googlet sig frem til, at der vist nok var noget om snakken. Jeg husker ikke præcis hvordan det foregik, men i løbet af nul komma fem, havde vi både haft Kat og flyselskabet i røret OG tilmed fået bekræftet, at hun havde en plads på et af de første fly mod Singapore. Nok den bedste nyhed man kunne ønske sig. Siden da, er tingene gået som de skulle og i skrivende stund, sidder hun i lufthavnen og venter på at gå ombord.

Selv er jeg ved at dø af træthed, men tør næsten ikke falde i søvn, før jeg får en bekræftelse om, at hun er ombord. Og så glæder jeg mig bare til at se hende i nat. Faktisk tror jeg aldrig, at jeg har glædet mig så meget til at se hende 🙂

Billederne her er forresten af dagens outfit, hvor jeg var hoppet i endnu en fin ting fra Stella Novas (fantatiske) kommende kollektion. Og så er de skudt på terressen i Rikke’s Orangehus. Et sted, som mere og mere føles som mit home away from home. Ser man lige bort fra min egen lejlighed og mine forældres hus, så er det vist også her, at jeg har tilbragt fleste dage i 2017. ELSKER at være her og kunne snildt have tilbragt dobbelt så mange dage.

Kan I have en skøn aften derude og kryds lige fingre for, at alt går som det skal med den der flyver 🙂

img_6358
img_6372
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments