SENTOSA OG EN OPDATERING

img_6274Dress: Malene Hocke Sandals: Birkenstock Bag: From Bali

Selvom dagen i dag på mange måder har været vanvittig skøn, så kan det være lidt svært at nyde, når Kat sidder på naboøen og er mere eller mindre standet, pga. vulkanen. Pt. ser det ikke ud til, at hun kommer hjem i morgen og det er bare p**** irriterende. Jeg havde selvfølgelig glædet mig til at vi skulle have nogle dage sammen her Singa-dinga, men det er også bare lidt hårdt, ikke at kunne gøre noget som helst. Heldigvis er hun ved godt mod og er helt cool omkring situationen. Det klarer hun sgu godt. Og hun skal selvfølgelig nok snart komme hjem og alt det der – og så længe hun ikke er i livsfare. Men hun mangler altså. Thats for sure.

Men tilbage til dagen i dag. Det har nemlig været en af dem, hvor jeg endnu engang er blevet bekræftet i, at Singapore er en helt fantastisk by. Her er virkelig ALT. Storby, grønne områder, pools og sørme også bounty strand. Det fik jeg lov at opleve, da vi til formiddag kørte ud på øen Sentosa. Her er både beach clubs, universalt-studios, palmetræer, blåt vand og varmt og solrigt. Vi endte i hvert fald begge to med at blive lidt forbrændte.

Jeg kan slet ikke forstå, at jeg kun skal sove to gange mere, inden turen går tilbage til Danmark. Jeg plejer altid at glæde mig til at komme hjem, når jeg har rejst i en længere periode, men sådan har jeg det faktisk ikke lige nu. Mon ikke det også har noget med årstiden at gøre? Jeg kan slet ikke overskue vinter, kulde og mørke. Heldigvis skal jeg mod østen igen i slutningen af Januar, men allerede nu, overvejer jeg også at smutte væk i begyndelsen af januar. Livet er bare sjovere i sol og varme.

Kan I have en skøn aften 

img_6323

img_6315

img_6298

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments