FREDAGSHILSEN, VANVITTIGE TILBUD OG MINE OVERVEJSELSER

Indlægget er sponsoreret af Shopalike

Hej Allezusammen 

Så blev det sørme tid til endnu en fredagshilsen og denne gang får i den simpelthen direkte fra lufthavnen på Bali. Jeg forstår slet ikke, at jeg allerede har været her i en uge og at jeg igen skal forlade min yndlingsø. Det er aldrig nemt. I det hele taget, er jeg ikke specielt god til det der med at sige farvel.

Heldigvis er det ikke farvel til varme og livet i sommerkjoler. Flyeturen er nemlig en kort en af slagsen, og turen går til Singapore hvor den næste uge skal tilbringes. Jeg tjekker selvfølgelig ind i Rickys fantastiske Orangehus, hvor jeg ELSKER at bo. Måske elsker jeg det lidt mere, end jeg elsker Bali-livet. Det har nok også noget at gøre med, at Rickys selskab altid er inkluderet i opholdet 🙂 Fra nu af kommer den også til at stå på lidt mere normal blogging – jeg har været så fræk at skrue lidt ned for tempoet, de sidste par dage (som om der er andre end min mor, der rent faktisk har bemærket det)

black-friday-meme11

Desuden er det jo slet heller ikke nogen almindelig fredag i dag – de fleste har nok bemærket, at det er BLACK FRIDAY og at samtlige webshops går AMOK med gode tilbud og rabatter. Det er næsten helt overvældende og kan være en anelse svært og holde hovedet koldt 😉 En del af mig gad godt at jeg var ligeså kold og zen-agtig som den fornuftige dame på billedet, men der er simpelthen for mange gode tilbud derude, til at jeg kan undgå at nævne bare nogle af dem 😉

Hvis I synes, at det hele er en lille smule uoverskueligt, så kan jeg altså anbefale at smutte hen forbi Shopalike. Det er en platform som samler 290 webshops på èn side så det giver næsten sig selv, at det gør hele dagen en anelse mere overskuelig. Og så er der selvfølgelig også en hel masse gode tilbud at hente 🙂

Om jeg selv når at udnytte de mange tilbud derude må tiden vise. Min tid foran computeren bliver nok lidt begrænset, med flyvning, lufthavn og en lidt skør tidsforskel. Heldigvis gælder mane tilbud HELE weekenden, så mon ikke jeg når at gøre nogle gode fund?

Uanset hvad, så har jeg selvfølgelig opsnappet de bedste tilbud derude og dem, og mine egne overvejelser, har jeg selvfølgelig tænkt mig at dele med jer. So here you go 


 Gina Tricot går amok med nye tilbud hver 4. time, som så gælder i 4 timer. Jeg holder godt øje og håber, at det kommer til at gælder den her SMUKKE kjole på et tidpunkt. Derudover kan jeg også anbefalde at slå til på den her fætter. Verdens pæneste bedste nederdel, som jeg faktisk selv er iført i skrivende stund. Så er der selvfølgelig også de ALT for seje jeans, som jeg har snakket om flere gange.

 Boozt går også bananas sætter mere end 60.000 styles ned med 25-50%. Heldigvis er verdens pæneste Beret-hat inkluderet, så den satser jeg stærkt på at klikke hjem. Jeg skal bare lige beslutte, om jeg også skal have de fine og festlige støvler fra Mango med også. Desuden har de også nedsat det meste af deres udvalg fra Stine Goya og det gør jo ikke fristelserne mindre.

♥ Hvis man går med overvejelser om at investere i et nyt tæppe eller noget andet til boligen, så er det nok også en god idè at smutte hen forbi ELLOS. De har nærmest også sat hele molevitten ned.

 Matas giver 20% på ALT så hvis man mangler tilføjelser til beauty-samlingen, så er det altså nu, at man skal slå til.

♥ Henne på & Copenhagen er der også 25-75% på ALT og det gælder simpelthen hele weekenden.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments