JUNGLE DAYS

img_5847Top and skirt: Stella Nova pre spring

Hej venner 

Så kommer der lige endnu en lille hilsen fra Bali, hvor alt er godt. I skrivende stund, er vi rykket til Ubud, som ligger inde midt på øen. Vi er tjekket ind på Hoshinoya som afgjort er det bedste hotel, jeg nogensinde har boet boet på. Det ligger midt i junglen og der er ikke et eneste hjørne, som ikke er smukt. Det regner forholdvis meget, men sådan er det vist på de her kanter og det er det vist også nødt til, når altid skal være så grønt. I kan se lidt billeder henne på Insta og selvfølgelig også i min story. Men her er simpelthen så skønt, at jeg kommer til at lave et seperat indlæg.

Billederne her er fra i går, hvor vi tog en tur til Ubud-by. Her var jeg også en del, sidst jeg var her og lige siden, har jeg glædet mig til at komme tilbage. Deres marked er et mekka uden lige og jeg kunne fylde 10 kufferter med farverige fund. Udvalget af smykker, silkekimonoer, flettasker og smukke stofposer er helt overvældende og priserne er så lave, at det bestemt ikke er det, som holder en tilbage.

Når vi er færdige med Ubud, så går turen tilbage til Seminyak, hvor vi også har været en del gange før. Her har vi 2 dage og så er det over til Singa-Dinga, hvor der forhåbentlig også venter et par gode dage. Hvis I ikke er ved at få nok af opdateringer fra varmen, så husk at I kan følge med henne på Instagram 

img_5781

img_5849

img_5821

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments