EN ALMINDELIG MANDAG I MIT LIV

hverdagLad os lige tage et lille skidt ud af den faste skabelon og gøre formatet på de klassiske hverdagsglim lidt anderledes og fokusere på en enkelt dag. Nu skal det nemlig handle lidt om dagen i går, som på alle tænkelige måder, var en helt almindelig dag i mit liv. Hverken fancy eller kedelig og fyldt med alt fra træning til arbejde, events og socialt samvær. Se med engang 

mandag1Jeg startede dagen på en løbetur. Det blev til godt og vel 10 km rundt i byen, mens jeg så solen stod op. Jeg var iført det, der nok er den grimmeste beklædningsgenstand i min garderobe. En skiggul refleksvest, som min mor har beordret mig at købe. Heldigvis sælger de den slags i Tiger-butikkerne, så jeg slap da for at kaste et større beløb efter den.

mandag2Efter løbeturen stod den på morgenmad, kaffe og lidt arbejde foran computeren. Jeg er iført min gamle, men elskede, leopard-morgenkåbe og absolut ingen make up.

Senere kom der heldigvis make up på og jeg fik da også lige foreviget mine nuværende beauty favoritter.

mandag3Senere på formiddagen hoppede jeg op på cyklen og satte kursen mod det indre Nørrebro. Her hører 2ND one Fiveunits nemlig til, og de har været så fornuftige at hyre Lau, som PR-type. Godt for dem og lidt synd for mig, for da hun sad hos Bloggers Delight snakkede vi næsten sammen hver eneste dag.

Men i går havde hun inviteret på lidt pressedag og hygge. Når det bliver kombineret med de bedste jeans, siger jeg ikke nej tak.

Processed with VSCO with a5 presetJeg fulgtes med Katten, der også var pakket godt ind og som heldigvis var helt klar på at posere som om at vi var en hardcore rap-duo.

mandag4Efter besøget hos 2ND one kørte vi ind til Designmuseet, hvor vi var inviteret på frokost i forbindelse med Balmains nye eyewear-kollektion. Jeg blev fuldstændig forelsket i omgivelserne og skal helt sikkert snart på besøg igen. Især også for at shoppe i deres museumsshop, som var lidt af et mekka.

Processed with VSCO with a5 preset

img_5555Efter frokosten skød vi et par hurtige billeder og blev iskolde. Jeg havde lykkelig glemt, hvor utaknemmeligt blogger-jobbet faktisk kan være om vinteren. S*** hvor var det koldt.

Efterfølgende skyndte jeg mig hjem for at få varmen og drikke en masse kaffe. Selvfølgelig foran computeren, hvor der var en del arbejde der skulle klares. Jeg er godt med for tiden, men skal alligvel koncentrere mig lidt ekstra, nu hvor jeg rejser væk i en længere periode.

mandag5Om aftenen kørte jeg ud til min lille familie i Vanløse, hvor den stod på lækker mad og lidt ekstra krammere til mine to nevøer. Det var selvfølgelig også for at sige farvel, her inden afrejse. Det blev jeg aldrig godt til og egentlig er det lidt fjollet, for der kan sagtens gå et par uger herhjemme, hvor jeg ikke får set dem. Alligvel føles det bare lidt ekstra hårdt, når man sådan siger farvel og ved at muligheden for at se dem ikke er der.

Husk at I altid kan følge med i hverdagen henne på Instagram

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments