GLIMT FRA HVERDAGEN

Endnu en uge (og lidt til) er gået og min kamerarulle er igen fyldt til randen. Endda lidt ekstra den her gang og det mindede mig om, at der har været fart over feltet. Men ikke mere, end at det har været til den gode side. I det hele tager er jeg, og har egentlig været det længe, inde i en periode hvor der er en god balance mellem fritid og hverdag. Selvfølgelig kan jeg føle mig stresset til tider, men ikke mere, end at det er til at holde ud. I bund og grund handler det nok om, at jeg har lært af mine fejl og er blevet god til at prioritere det vigtigste ting. Hvis det giver mening?

Men nu skal det handle lidt om de små stunder fra den seneste tid. En tid der har budt på alt fra familietid, et anderledes event, fantastisk god mad og en masse andet.

Se med engang..

hverdag1Lørdag stod den på morgenmad på Grød, sammen med min veninde, Møller. Eller hun hedder egentlig Maria, men jeg kalder hende Møller. Det var sindsygt lækkert og vanvittigt mættende. Faktisk kunne sådan en portion skyr med alt muligt godt og blandet, holde mig kørende det meste af dagen. 

Jeg har også oplevet de skønne sider ved Nørrebro, som jo desværre kan blive lidt overset i disse tider. Tæt på Nørrebro station ligger der en grønthandler, som er så fin, at den får tankerne hen på varmere himmelstrøg, selv på en mørk Novemberaften. 

Processed with VSCO with f2 presetI fredags var jeg til et event på SAS-hotellet sammen med Wonderful Copenhagen og en masse Instagrammere. Vi fik bl.a lov til at gå helt op på taget, som må have Københavns vildeste udsigt. 

hverdag4I deres restaurant havde de verdens pæneste toilet, hvor ALT var pink. Det er mig lidt af en gåde, hvorfor det endnu ikke er blevet et fænomen henne på Instagram. 

Vi besøgte også hotellets ikonisk Arne Jacobsen-værelse. Her kan man altså snakke om interiør-goals på alle tænkelige måder. 

img_3971Jeg fik æren af at lege model for Instagrammeren Koebenhavnsk, som sendte mig det her billede dagen efter. 

hverdag2I onsdags var jeg inviteret til middag på Rossopomodoro, for at få en lille (kæmpe stor) forsmag på deres julemenu. Jeg kan ikke sige nok gange, hvor lækker deres mad er. Jeg drømmer stadig om den der pizzadej.

hverdag3Jeg er gået forbi væggen på Kgs. Nytorv, hvor det nærmest er umuligt ikke at gå lidt selfie-amok. 

I lørdags stod den på familietid i Vanløse og her lærte vi bl.a lille Vilfred at cykle. Selvom det efterhånden er en del år siden, så kan jeg også huske dengang jeg selv kørte rundt på villavejen med et kosteskaft og et par tålmodige forældre. 

hverdag5Jeg var et smut forbi Mads Nørgaard’s showroom, som igen igen overbeviste mig om, at det er byens pæneste.

Jeg var også et lille smut i & Other Stories, hvor man lynhurtigt kan komme i strømpe-himlen. Heldigvis havde jeg forholdsvis travls, for ellers kunne jeg hurtigt have købt mig fattig. De har også et ganske fint udvalg online (reklamelink)

hverdag6Min smykkesamling fik også lidt af en opgradering med de mange fine hoops, som de har fået hjem henne hos & Copenhagen.

Et sjældent besøg i Urban Outfitters skabte mange nye ønsker og jeg fandt et hav af fine ting, som jeg slet ikke har brug for. Bl.a en unicorn-kop. Whats not to love??

Husk at følge med henne på Instagram, hvor jeg hele tiden deler hverdagsglimt ♥

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments