GLIMT FRA HVERDAGEN

Endnu en uge er gået og min kamerarulle er igen igen blevet fyldt med små fine glimt. Kort fortalt har det været en håndfuld ganske fine dage, hvor der har været en rigtig fin balance mellem fritid mellem fritid og arbejde. Som sådan er der ikke sket noget vildt og revolutionerende – men sådan kan det jo heller ikke altid været. Dagene er ligesom bare gået og de har både budt på gode middage, events, aftaler, løbeture og alt muligt andet.

Se med engang 

Processed with VSCO with a6 presetLad os starte med et af ugens absolutte højdepunkter. I fredags var min søster og jeg nemlig ude og spise på Madklubben på Frederiksberg og jeg kan virkelig ikke kaste nok anbefalinger efter det sted. Jeg var der også for et par måneder siden og kommer helt sikkert snart tilbage igen. Maden er fantastisk, men deres service er noget helt for sig selv. Noget, som mange steder i København kunne lære noget af. 

hverdag4Jeg er inde i en periode, hvor jeg får løbet rigtig meget. Derfor bliver det heller ikke til så meget andet træning, men nu er det trods alt også løb, jeg holder aller mest af og faktisk nyder. Her er det fra en tur i sidste weekend, hvor min far og jeg løb hele vejen fra Vanløse, gennem Frederiksberg have og sluttede på Nørrebro

Processed with VSCO with a4 presetJeg har været til et par enkelte pressedage hos forskellige PR bureauer. Her er det hos Mørch Fashion, hvor man kom ret meget i ballerina-himlen. Jeg tror faktisk snart, at jeg skal have investeret i sådan et repetto’er. Det er jo lidt goals og klassiskeren, når det kommer til flade feminine sko.

hverdag2Jeg har drukket en eftermiddags-gin & tonic og blevet introduceret til Sugar Bear Hair, som har været på min to-try-liste i 100 år. Nu er jeg endelig gået i gang og det er altså ret optur at skulle spise sine vitaminer som slik 😉 

Og så et lille glimt fra det kaos, der nogle gange finder sted hjemme på mit skrivebord. De sorte solbriller er i øvrigt fra & Copenhagen og de brune er fra Mango

Processed with VSCO with a4 presetTil Impression PR’s pressedag, blev der disket op med de lækreste og meget fotogene snacks fra Rossopomodoro. Det mindede mig om, at det er ved at være alt for lang tid siden, at jeg sidst har været på besøg i Pizzaparadiset i Illum. Heldigvis skal jeg til middag deroppe i næste uge og jeg er allerede begyndt at spare appetit op 😉 

hverdag3Jeg har selvfølgelig også været et smut forbi dulle-stedet over dem alle, The Powder Room, til en god opfyldning af mine vipper. Dem har jeg snart haft på i 2 år og jeg tænker ofte på, om jeg overhovedet ville kunne finde ud af at lægge mascara igen, den dag det bliver aktuelt.

Processed with VSCO with a4 presetJeg har været på kaffedate med hende her – eller nok mest hendes mor. Hun er mindst ligeså fin, sød og alt for cute i virkeligheden, som hun er på billeder.

hverdag1Og så har jeg igen igen igen fået bevist hvor fantastisk Nørrebro er. Udvalget af frugt og grønt kan måle sig med det man ser i Asien og det kan prisen på frisk koksvand altså også. 2 liter for 25 kr!!! Det er hvad du betaler for 1/4 liter i Seven Eleven. 

Processed with VSCO with a4 presetI torsdags kom min veninde Kassia til middag og selvom jeg havde sagt, at hun bare skulle komme som hun var, så havde hun alligevel taget de smukkeste blomster med. Tasken er også helt ny og fra det svenske mærke Calajade (Reklame) 

Processed with VSCO with a4 presetTil sidst får I lige det nyeste billede fra min samling. Nærmere bestemt fra i går eftermiddags hvor jeg gik en lang lang tur med min mutti. Der var både blæst, regn og solskind. Heldigvis kunne min nye puffer jacket fra Gina Tricot klare det hele 🙂

Husk at følge med på Instagram hvor jeg deler hverdagsglimt hver evig eneste dag 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments