GLIMT FRA HVERDAGEN

Go’søndag formiddag kære jer ♥ Jeg har håber at I har gang i en skøn weekend? Jeg er kommet tilbage til København efter et par alt for gode dage i det fynske. Sådan en tur var på mange måder alt hvad jeg havde brug for og hvis det ikke var fordi, den kommende uge var proppet med planer, så havde jeg taget et par dage mere. Det er sikkert og vist.

Det er sjovt hvordan et par dage uden stress og et hav af påvirkninger fra omverden kan være så godt for krop og sind. På en af mine løbeture i skoven kom jeg til at tænke på, at det egentlig kunne være ret sjovt at lave sådan et socialt-medie dexot. Måske over en uges-tid og så skrive dagbog over, hvad det gjorde ved sindet. Det kunne jeg altså godt finde på at kaste mig ud i. Jeg skal bare lige finde en uge, hvor det rent faktisk kunne passe ind.

Men det var et lille sidespring, for nu skal det igen handle lidt om den der hverdag. Jeg har, traditionen tro, nemlig tømt min iphone for hverdagsglimt fra de sidste par uger. Se med engang ♥

Processed with VSCO with a4 presetJeg er hoppet med på den store hårklips-bølge og kan slet slet ikke få nok. Her med et lyserødt et af slagsen, som jeg fandt på et loppemarked i Amsterdam. 

Processed with VSCO with v5 presetJeg har igen været tidligt oppe for at opleve den der magiske følelse af at have hele verden for for sig. Her er det min baghave en tidlig tirsdag morgen – aka Den Røde Plads på Nørrebro

Processed with VSCO with a4 preset…Og fra den ene yderlighed til den anden. Her er også et glimt fra min baghave en tidlig morgenstund. Dog er det baghaven hjemme på smukke Fyn

img_2958Jeg har været til et par enkelte pressedage og set en masse pæne kommende kollektioner. Et af højdepunkterne var det her fantastiske print fra Just Female, som faktisk kommer i butikkerne lige straks. 

Processed with VSCO with v6 presetOg den sejeste taske fra Monki

Processed with VSCO with b1 presetJeg har været i lufthavnen igen efter flere måneders pause. Faktisk så lang en pause, at jeg endnu ikke havde set det seje neonskilt i afgangshallen, som er blevet ganske populær henne på Instagram. 

Processed with VSCO with v6 presetTuren gik naturligvis til Amsterdam, som var mindst lige så fantastisk, som jeg havde forestillet mig. Jeg skylder stadig en lille fotodagbog derfra og det får I selvfølgelig meget snart. 

Processed with VSCO with a4 presetJeg har købt en ny og smart frakke i Topshop. Beslutningen tog jeg i fælleskab med jer, kære instagramfølgere. Jeg er ret vild med den nye afstemningsfunktion og bruger den så ofte, som overhovedet muligt. Her stemte 90% for at jeg skulle købe jakken og så var beslutningen pludselig ikke så svær at tage.

I torsdags fandt jeg i øvrigt en Louis Vuitton-taske i genbrug til en 20. Der mente 25% faktisk at den var ægte. Det vakte også en lille smule håb 😉 

Processed with VSCO with a4 presetJeg har været forbi La Mer i Illum for og få en skincolor konsultation. Det var en helt fantastisk oplevelse, som jeg kun kan anbefale. Det koster 0 kr. og der er ingen krav om at købe produkter. 

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with b1 presetJeg har haft min lille nevø, Vilfred med på en 2-timers lang togtur. Jeg var lidt nervøs inden, men det gik heldigvis smertefrit. Hurra for familiezone og Ipad, siger jeg bare. 

Processed with VSCO with a4 presetJeg er gået forbi den fineste væg på Kongens Nytorv. Faktisk er det bare det grimme metro-byggeri, som har fået lidt pynt. Hvis det ikke er en god idè, så ved jeg ikke hvad det er. 

Processed with VSCO with a6 presetOg så har jeg endnu engang være forbi Retouchclinic, i forbindelse med projekt-bedre hud. Her er det Mads og jeg, med hurtigbriller og det hele. Sidst fik jeg nemlig en laserbehandling, som naturligvis kræver beskyttelse af øjnene. Sådan en behandling, skulle gerne give en pænere og mere ensfarvet hud på sigt. 

Husk at følg med på Instagram, hvor der selvfølgelig er mange flere hverdagsglimt, hver evig eneste dag.  

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments