HVIS I IKKE HAR PLANER I WEEKENDEN

d524103382400e45e3d2290f0be70e1e

….Så ved jeg godt hvad I skal.

Men først vil jeg lige sige Hej fra yndige Skåne, hvor jeg har tilbragt det meste dagen i dag. En anelse træt og øm i stemmen, efter tirsdagens Rolling Stones-koncert, men hvad betyder det, når man er omgivet af den smukkeste skandinaviske natur og bliver introduceret for den ene skønne ret efter den anden? Jeg glæder mig til at dele billeder herfra, men indtil da, skal I huske lige at følge med henne på Instragram.

Nå, men jeg vil jo bare lige minder jer om, at I skal huske at sætte et kæmpe kryds i kalenderen på søndag, hvis I er i København. Det er nemlig endnu engang blevet tid til Tradono Market og igen finder det sted ude på Papirøen. Hvis jeg ikke selv havde en stand, så var jeg helt sikkert taget derud for at shoppe, for når man kigger på hvor mange seje typer, der rent faktisk kommer til at sælge ud, så bliver det nok umuligt ikke at gøre et godt fund.

Sidst jeg solgte ud til Tradono Market, var det en fuldstændig overvældende succes, så jeg har sat hele min lørdag af til at pakke ned og udvælge de helt rigtige ting at tage med!!

Jeg håber virkelig at vi ses derude ♥

I kan læse meget mere om det hele lige her.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments