GLIMT FRA HVERDAGEN

Så blev det sørme tid til at tømme min nye Iphone for hverdagsglimt, for den alle første gang. Hvilken begivenhed, hva? Selvom den kun har været i brug i en uges tid, så var der rigeligt materiale at tage af og det må jo betyde, at det har været nogle begivenhedsrige dage. Eller i hvert fald at de har indholdt ting og sager, der var værd at forevige. Lad os tage et lille kig…

hverdag3Jeg gjorde alvor ud af krisen over mit alt for tørre og slidte hår og besluttede mig for at lade de lange lokker falde. Det var Frederikke inde fra Gun-Britt som fik lov til at føre saksen og indtil nu, elsker jeg resultatet. Egentlig var det min tanke, at jeg ville starte forfra, men pt. har jeg egentlig slet ikke lyst til at få mit lange hår tilbage. 

hverdag4Og mens jeg sad der i frisørstolen, fik jeg naturligvis mulighed for at kigge i et par blade. I det nye nummer af Eurowaman faldt jeg over den her helt fantastiske toilettaske fra Prada. Jeg har ikke kunne glemme den siden og får måske svært ved at fortsætte mit liv uden.

Jeg var også et smut inde i Beau Machès smukke smukke interiør-butik og blev vanvittigt inspireret på den front. 

hverdag2For første gang i mit liv, har jeg fået en levering fra Aarstiderne, men det kan godt ende med, at det ikke bliver den sidste. SÅ lækkert jo. Her er det blenderkassen, som jeg kan afprøve med min sprit-nye Wilfa Blender. 

Så har jeg også nydt træet uden foran mit Vindue. Jeg ELSKER at kunne følge med i årstiderne på den måde, selvom jeg i virkeligheden bor på 4. sal midt på Nørrebro. 

hverdag1Reklame: Det er måske ikke lige sæson, men jeg har fået de smukkeste sandaler fra AvAvAv og i samme forbindelsen har jeg priset mig lykkelig over, at de kommende mange måneder har flere rejser til de varme lande på programmet. 

I Beau Machè faldt jeg også over de smukkeste kimonoer. Endnu en ting, som jeg har en voldsom svaghed for. Prisen var dog knapt så pæn og det fik mig til at se endnu mere frem til Novembers tur til Bali, hvor de kan erhverves for en slik. 

hverdag9Weekenden blev brug på Fyn og sammen med min mutti, kastede jeg mig ud i det helt store scrunchie projekt. Vi blev helt besatte af det og vi endte med at bruge de fleste vågne timer foran symaskinen. Nu har jeg i øvrigt besluttet mig for, at jeg nok burde anskaffe mig sådan en. 

hverdag5Hvad der har været knapt så godt den seneste tid er, at jeg sover helt ualmindeligt dårligt. Det eneste gode der kommer ud af det er, at jeg får løbet et hav af lange ture rundt i et tomt København og når man så får foræret sådan en smuk solopgang, så giver det alligevel lidt mening. 

Jeg har fået min kære far til at posere for at vide ham, hvor skarpe billeder den nye Iphone rent faktisk kan tage.

hverdag6Jeg har nydt den skarpe oktober sol hjemme i haven på Fyn

Og været på genbrugsjagt for første gang i evigheder. Egentlig for at finde stof til førnævnte scrunchie-projekt, men jeg endte selvfølgelig også med at slæbe et par andre ting med hjem. 

hverdag7Jeg har leget i haven med min lille Guldklump, August, som snart fylder 2 år!!! Hvem stopper lige tiden??

hverdag8Så har jeg også besøgt HAY House inde på strøget. Egentlig fordi jeg skulle kigge på deres nye køkken-kollektion, men jeg ender også med at forelske mig fuldstændigt i de sejeste flamingoer. Jeg delte dem også henne på Instastory og det er afgjort dem, der nogensinde har givet mig flest henvendelser i indbakken. Til info mener jeg at de kostede omkring 350 kr. 

Husk at I skal følge med henne på Instagram og Instatory for endnu flere hverdagsglimt 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments