3 GODE SERIER TIL EFTERÅRSHYGGEN

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget og det her r**syge vejr gør det ligesom lidt mere retfærdigt at tilbringe en masse tid foran skærmen 😉 Som så mange andre, er jeg også lidt af en serie-junkie og når jeg bladrer udvalget på HBO og Netflix igennem, bliver jeg også bekræftet i, at begge tjenester, har stjålet skræmmende meget af min tid. Tid, som jeg bl.a nok burde have brugt på at sove. Jeg er virkelig en af de ser jeg-tager-lige-et-afsnit-til-typer.

Selvom det lige nu, er hottere end nogensinde at se serier, så er jeg inde i en periode, hvor jeg godt kunne bruge en af de der, der virkelig går under huden på mig. Så anbefalinger i kommentarfeltet, er selvfølgelig mere end velkomne ♥

Når det så er sagt, så har jeg lige slugt et par stykker af de der let-spiselige som bl.a heller ikke kræver så meget af min tid og opmærksomhed. Så hvis nogen derude skulle stå og mangle sådan en, så får I lige et par anbefalinger her:

serier1

Casual

Det her er serien, som jeg er totalt hooked på de her dage. Jeg fik den anbefalet af min veninde, Julie, som sagde noget med, at det var den der helt helt perfekte lige-inden-man- skal-falde-i-søvn-serie. Bl.a fordi den ikke handler om livets tunge ting og fordi afsnittene kun varer de der gyldne 25 minutter. Jeg gik straks igang men faldt lidt af, efter de første par afsnit. Den fangede mig ikke helt. Da jeg igen løb tør for god serie at falde i søvn til, gik jeg i gang igen og derfra blev jeg virkelig fanget. Den skulle lige igang.

Kort fortalt, så handler den om en bror, en søster og hendes teenage-datter. De bor alle sammen i broderen hus, fordi søsteren lige er blevet skilt. Derfra handler den om alt fra den der skilsmisse, hvordan man kommer videre derfra, broderen singleliv i midt-30erne og datterens teenageliv. Alle oplever ting og går igennem faser, som man selv enten har prøvet eller kan relatere til.

Desuden foregår den i L.A og hvis man har et lille forhold til den by, så er det også et ret skønt element og stemningen og viben er bare so L.A 😉 Den er helt ny, så den er helt up to date hvad angår Tinder, Uber og alle de der andre moderne ting.

3 sæsoner og de kan alle ses på HBO

serier2

Friends from collage

Det her kunne godt være nutidens svar på Friends. Som overskriften også fortæller, så handler den om en gruppe collage-venner, som har holdt sammen siden, ja, Collage. De er alle i midten af 30erne og nogle af dem er gift, nogle er homoseksuelle, nogle har en affære med hinanden, nogle har børn og nogle har ikke. Den er god på den der friends-måde, hvor man egentlig holder af hele persongalleriet og bare ønsker dem det bedste. Der er ingen gode og ingen onde. Alle har fejl og gør dumme ting, som en selv. Afsnittene varer også de gyldne 25 minutter, så her har vi også at gøre med en af de der serier, hvor man lige kan snuppe et afsnit (eller 3) inden man falder i søvn.

Der er en sæson og den kan ses på Netflix

serier3

Liar

Okay, jeg kan nok ikke helt tillade mig at kalde det her for en direkte anbefaling, for indtil nu er der kun et enkelt afsnit tilgængeligt. Det kan man selfølgelig ikke dømme en helt serie ud fra, men den tegner til at blive enormt god, så den alligvel får et par ord med på vejen. I piloten møder man en mand og en kvinde. Kvinden er lige blevet skilt og gæt hvad der så sker, da hun møder manden? Hun bliver selvfølgelig inviteret på date og takker ja. Daten ser man ikke så meget fra og dagen efter viser det sig, at de mere eller mindre har oplevet to forskellige ting. Han har haft en fantastisk aften, mens hun mener at hun er blevet voldtaget. Så er stien ligesom lagt.

Kan ses på HBO og der kommer nye afsnit hver mandag. 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments