MANDAG MED GLIMMER OG LEOPARD

Processed with VSCO with a4 presetReklamelinks: Knit: Modström Trousers: Lala Berlin Shoes: Gardenia (on sale) Bag: Gucci

Det er sjovt hvordan noget som glimmer, har den der fuldstændige tiltrækningskraft hos hos mange af os. Jeg bliver i hvert fald altid draget af de glimrende ting og når det så tilmed bliver kombineret med lyserødt, så slår mit hjerte altså et ekstra slag.

Det var præcis det der skete, da jeg spottede den her fantastiske bluse fra Modström. Sjældent har jeg haft et stykke tøj, der kan gøre mig i så godt humør og som kan høste så mange komplimenter, fra folk det møder på min vej. Lige nu kører Boozt faktisk en kampagne med 20% på alt strik og der den også med. Bare et lille tip, hvis nogen skulle være interesserede eller ligeså pjattede med glimmer og lyserød 😉

Billederne her er i øvrigt fra i går, hvor jeg tilbragte det meste af min eftermiddag på de fynske marker. Hvad søren det gik ud på, kan I se meget mere om henne på Instagram.

Nu har jeg skriftet marker og natur ud med Nørrebro, hvor jeg atter befinder mig igen. Det er nu heller ikke helt dumt. Her til eftermiddag har jeg haft et enkelt møde inde i byen og i aften kommer min søster til middag. Jeg har ikke nået at handle ind til den helt store madlavning, så mon ikke det bliver WOLT som kommer til at redde mig igen igen. Nu har jeg næsten også holdt et par ugers pause derfra og det retfærdiggør det da lidt mere. Husk forresten at I stadig får 75 kr. i rabat på jeres første ordre, hvis I bruger koden “Miekirstine”.

Kan I have en skøn aften derude <3

Processed with VSCO with a4 preset

img_7107

Processed with VSCO with a4 preset

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments