REJSETIPS, HOTELLER OG EN RABATKODE TIL BOOKING.COM

rabatkode til booking.com

De fleste af jer har nok bemærket, at rejser er min ultimative yndlings fritidsbeskæftigelse og at jeg i løbet af de sidste par år, har været afsted, så snart muligheden har budt sig. Den slags lærer man også en del af og selvom palmer, hvide sandstrande, solskin og spændende byer kan se legende let ud på billeder, så kræver de fleste rejser ret meget planlægning og arbejde. Både før og under rejsen.

Jeg elsker at dele ud af mine tips og erfaringer herinde og derfor blev jeg også helt enormt glad, da Booking.com spurgte, om jeg kunne være interesseret i et lille samarbejde. Mest af alt fordi, det primært er den side jeg bruger, når jeg skal finde steder at bo. Det er der flere grunde til og dem vil jeg gerne lige dele med jer:

Mulighed for afbestilling og ændringer

Det aller bedste ved booking.com er, at langt de fleste af de bookinger man laver gennem dem, er mulige at afbestille, nærmest helt frem til opholdets begyndelse. Jeg her virkelig erfaret, at det er en god idè at holde sine kort og muligheder åbne. Især når man rejser rundt et sted og skal bo flere forskellige steder. Der kan f. eks ske det, at man forelsker sig fuldstændigt i et bestemt sted og gerne vil bliver der længere, ligesom at man også kan ende et sted, som man ikke bryder sig om at være og gerne vil forlade hurtigere end planlagt. På samme måde har jeg også lært, at det f. eks godt kan betale sig at betale en lille smule ekstra for en flybillet, så den er mulig at ændre.

Gode tilbud

Jeg er ikke den store fan af nyhedsbreve, men lige dem, som jeg modtager fra Booking.com åbner jeg faktisk ofte. Mest fordi de altid er proppet med gode tilbud og ofte kan man altså få mulighed for at bo nogle ret vilde steder, til virkelig gode penge. Jeg har ofte prøvet at søge på et sted for at tjekke mulighederne ud og kort tid efter, får jeg faktisk en mail hvor der er gode tilbud på steder, lige netop der.

Hjælp hele døgnet rundt

Det er virkelig også et plus i min bog, for når man rejser, kan man altså hurtigt få brug for hurtig hjælp og det kan f. eks være lidt svært, hvis man er i den anden ende af verden, hvor tidsforskellen er dum.

Et kæmpe udvalg og en god søgemaskine

Udvalget derinde er nærmest overvældende og man kan finde noget i alle prisklasser. Heldigvis har de en vanvittig god søgemaskine, hvor man kan krydse et hav af forskellige felter af, så man finder det hotel, som passer aller bedst til ens behov.

rabatkode til booking.com

Sidst jeg brugte Booking.com var da jeg rejste rundt på Bali i foråret. Da min veninde og jeg tog afsted, havde vi faktisk kun booket de første 4 overnatninger, da vi ikke helt havde besluttet hvor vi præcis gerne ville hen. Da vi kom derned, besluttede vi os for at rejse til Gili-øerne og bookede og ind på det her helt fantastiske sted. Det er nok et af de mest cute og mest autentiske steder, jeg nogensinde har boet.

Da vi havde fået nok af ø-livet, ville vi tilbage til Bali og egentlig var vores oprindelige plan, at tage til Canggu-området, hvor vi også endte med at booke et sted. Men så sker der jo det, at man kommer i snak med en masse andre rejsende og folk blev ved med at tale så godt om Ubud, at vi faktisk endte med at ombestemme os. Og så var det jo bare top-smart, at vi rent faktisk havde mulighed for at lave en afbestilling og booke et nyt sted i Ubud.

rabatkode til booking.com

Når man booker et hotel, som man aldrig har boet på før, så ved man jo aldrig heeeelt hvad man får. Præcis derfor, er jeg også glad for, at langt de fleste hoteller man finder hos Booking, har en million milliard billeder. Eller i hvert fald mange. Derudover læser jeg også altid anmeldelserne igennem og dem er der også rigtig mange af derinde.

Her er det dog min erfaring, at man skal huske lige at tænke på sine egne behov. Hvis nogen f. eks har givet et hotel dårlige anmeldelser, fordi personalet i receptionen var dumme, så skal man måske lige overveje, hvor vigtigt det f. eks er for en selv? Personligt går jeg f. eks altid efter de steder, som får meget ros for deres renlighed og ikke mindst morgenmadsbuffet 😉

rabatkode til booking.com
rabatkode til booking.com

Et godt tilbud til jer <3

Og nu til det bedste, for mit lille samarbejde med Booking.com skal selvfølgelig også komme jer til gode. Jeg har nemlig været så heldig at få lov til at “refer a friend” og her er min friend, selvfølgelig jer. Kort fortalt betyder det, at I kan få 200 kr. i rabat, på det næste ophold i booker gennem Booking.com. Det eneste I skal gøre er, at booke gennem det her her link og så bliver det registreret helt automatisk. 

For en god ordens skyld, skal dog lige huske at sige, at I først får rabatten, når opholdet er overstået. I får altså pengene tilbage igen.

Så venner, nu er det bare om at komme igang med at søge. Jeg sidder pt. selv og prøver at planlægge mine næste rejser. Til November smutter jeg helt sikkert til Singapore-land igen og besøger verdens bedste Ricky. Derudover arbejder min veninde og jeg som sagt på at komme afsted over julen og her kunne jeg f. eks ret godt tænke mig at komme en tur til Sri Lanka og bo HER eller måske Vietnam, hvor jeg ret godt at at bo HER.

rabatkode til booking.com

Le pirate, på Gili øerne. Hotel-goals på alle tænkelige måder og et sted, som jeg bliver nødt til at komme tilbage til. 

rabatkode til booking.com

LÆS OGSÅ: 8 TIPS TIL AT REJSE ALENE

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments