GLIMT FRA HVERDAGEN

Hverdagen er i fuld gang igen og jeg nyder hvert et øjeblik. Det er en ret skøn periode lige nu, fordi jeg for første gang i lang tid, mærker sådan en fin balance. Jeg har hverken for meget eller for lidt at lave og det er vel præcis sådan det skal være.

Den seneste uge har faktisk været en rigtig god en af slagsen. Det gik i hvert fald op for mig, da jeg lige sad og kiggede min kamerulle igennem, for at finde billeder til det her indlæg. Jeg har haft masser af tid sammen med mine venner, det samme gælder min familie. Jeg har festet, slappet af, været ude og mingle og lave business. Forretningen er der også ved at komme gang i igen og det betyder bl.a, at jeg snildt kan sove om natten, uden at frygte for fremtiden. Den evige struggle som selvstændig.

Noget af det bedste der er sker er, at jeg reagerede ret hurtigt, da min fod begyndte at drille mig. Efter kun en (!!!!) behandling hos hende her, er smerterne helt væk igen. Det er nok de bedste 600 kr. jeg længe har brugt.

Anyways – her er lidt glimt og fortællinger fra ugen <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOg lad os startede med i dag, for her til morgen mødtes jeg med Danica til morgenmad på den nyåbnede Glò i Magasin. Det er et Islandsk koncept, som endelig er kommet til Danmark og her bliver de forhåbentlig ved med at være. EJ hvor var det lækkert. Vi fik to forskellige morgenmads-bowls, kaffe og Kombucha. Til frokost og aften serverer de salater og alt muligt andet godt. Det er kun et spørgsmål om tid før jeg skal derned igen. Det eneste jeg mere kunne have ønsket mig, var lidt bedre lys til billeder. Men det er jo heldigvis kun bloggere, som skal bekymre sig om den slags 😉

hverdag1

hverdag2Jeg har skudt en ret sej konkurrence igang henne på Instagram, hvor vinderen får lov til at tømme en hel Meyers-butik. Hvem kunne ikke godt tænke sig det??

Så har min hjerne været totalt i Gucci-takse-mode. Og ja, jeg har købt en taske, men hvad det er for en viser jeg først når det kommer. Jeg skal lige se det ske 😉 Men i går var jeg inde i butikken her i København, hvor den jeg gerne ville have, desværre var udsolgt. Jeg overvejede dog kort, om jeg skulle slå til på den her røde fætter, men der var bare et eller andet, som ikke føltes 100% rigtigt. Og det skal det jo helst, når man bruger så mange penge på en taske. Når det så er sagt, så fik jeg virkelig verdens bedste service derinde, så jeg er næsten helt ked af, at det ikke var der, jeg endte med at gøre mit køb. Det må blive næste gang, hvis der kommer sådan en. 

hverdag6Dimseriet på Stefansgade har Nørrebro’s pæneste fortov og det er næsten fysisk umuligt for mig, at at stoppe og tage billeder, når jeg går fordi. 

Jeg har igen igen spist take away som aldrig før. Som sagt er jeg ved at lave en Nørrebro-guide til WOLT og det kræver jo, at jeg prøver alle stederne. Jeg er ved at være igennem og det er faktisk en lille smule trist. Jeg må lige se om jeg ikke kan lokke dem til at lade mig lave en anden guide. Husk at I får 75 kr. i rabat på jeres første WOLT-bestilling, med koden “Miekirstine”. 

img_6415Tro det eller ej, men det her er den første is jeg har fået i år. Jeg ved simpelthen ikke hvordan det har kunne lade sig gøre. Til gengæld var det en af de bedste, jeg længe har fået. Den er fra Frederiksberg Chokolade på Frederiksberg allè, hvis nogen skulle være interesserede. 

hverdag3I fredags inviterede Mads Nørgaard på morgenmad, striber og hygge i forbindelse med den bluse, som han har designet i samarbejde med Aids fondet. For hvert salg går der 80 kr. til Aids Fondet OG den heldige køber får sig verdens fineste bluse. Den kan købes lige her

Jeg har naturligvis også været et smut i & Other Stories, hvor jeg forelskede mig i endnu en lavendelfarvet t-shirt. Den sad desværre ikke helt godt på mig, så jeg lod den hænge. Til alle andre, som også er besat af lavendel disse dage, så findes den online her (reklamelink) 

hverdag5Jeg har været forbi den fineste butik i Jægersborggade. Jeg kan simpelthen ikke lige komme i tanke om hvad den hedder, men den sælger de smukkeste tæpper, puder, skål, puffer osv. Alt er hentet i Marokko og når man ved hvad tingene koster dernede, så føler man sig naturligvis lidt snydt, men når det så er sagt, så er det faktisk til at overkomme. Altså priserne. Og den søde dame som har butikken, skal jo også have noget at lave af.

Jeg har lavet en kampagne henne på Instagram, med I Love Kombucha. Det har så også medført en ny afhængighed, for de smager simpelthen SÅ godt, at jeg har lyst til at drikke dem hele tiden. 

hverdag4I fredags sluttede jeg arbejdsugen af med et besøg hos Stella Nova. Siden jeg har været hos dem sidst, er det flyttet ud i de sejeste lokaler i Nord Vest. Det lidt rå showroom passer helt perfekt til kollektionen, som er fyldt med fine farver og eksklusive materialer. 

Hvis I vil have mere hverdagsstof, så husk endelig at følg mig henne på Instagram og Instastory. Der er jeg okay aktiv, når jeg lige husker det 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments