FREDAGSHILSEN

4821aa31244f9f21d991f8159131176cPictures via Pinterest

Indlægget indeholder reklamelinks

Hej igen alle zusammen!

Det er endelig fredag og det betyder selvfølgelig, at I skal have en lille fredagshilsen. I skrivende stund har jeg lige placeret mig hjemme i sofaen, efter at have tilbragt det meste af eftermiddagen på Modemessen. Det var dèn modeuge og hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg, at jeg har fået okay meget ud af den og har samtidig hygget mig med det.

Men jeg er også træt nu. Både fysisk efter gårsdagens festligheder med Mads Nørgaard, men jeg er også træt i hovedet af at smalltalke og mingle. Jeg har en forholdsvis fri weekend foran mig og jeg havde egentlig tænkt, at jeg gerne ville udnytte det, ved at gå lidt ud, men det bliver i hvert fald ikke i aften. Der trænger jeg bare til me-time og Netflix. Jeg har også allerede besluttet, at det igen bliver WOLT, som kommer til at stå for min aftensmad og jeg tror at det bliver noget mexicansk af en art. Husk i øvrigt lige, at I får 75 kr. i rabat på jeres første ordre, hvis I bruger koden Miekirstine.

På vej hjem fra messen, slog jeg lige et smut forbi Gina Tricot, for at se om jeg var heldigvis at få fat I den her flotte sag. Der var lige præcis en enkelt tilbage, så den tog jeg selvfølgelig med hjem. Nu overvejer jeg lige, om jeg skal klikke de andre farver hjem fra webshoppen.

Som sagt bliver min weekend forholdsvis rolig og jeg har et par ting og sager herhjemme, som skal ordnes. Jeg har bl.a lige fået levet det her flotte spisebord (og selv slæbt det op på 4. sal) så det skal selvfølgelig op og samles. I morgen kommer min (fellow) handy-veninde, Line, og hjælper mig med at sætte nogle knager op og så skal vi nok også lige kigge lidt ned på Jægersborggade, hvor der skulle være sommerfest. Søndag holder min søster fødselsdag med kager og hvad der ellers hører til. Inden jeg får set mig om er weekenden gået og det er tilbage til den hverdagen, som langt om længe er gået igang igen.

Kan I have en skøn aften derude. Jeg tjekker selvfølgelig ind igen i morgen med en omgang Saved Items <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments