GLIMT FRA HVERDAGEN

Mest af alt burde jeg nok kalde det for glimt fra hverdagen OG ferien, for hverdagen er kun lige gået i gang og det er først i den her uge, at tingene er begyndt at ligne sig selv. I sidste uge var jeg i Sverige og ugerne inden da, var jeg hjemme i København, hvor jeg udnyttede sommerstilheden, spiste en masse lækker og mad og forsøgte at få det bedste ud af, at alting foregik i et meget langsomt tempo. Jeg har tømt min telefon for højdepunkter og andre gode ting <3

hverdag1Jeg nåede kun lige at stille min kuffert, da jeg kom hjem fra Sverige i lørdags, inden jeg hoppede i en kjole og smuttede til Impression PR’s fødselsdag i Rungsted. Egentlig troede jeg slet ikke, at jeg kunne nå det, men vi kom heldigvis lidt tidligere hjem, end forventet. Det betød også, at jeg ikke var særligt godt forberedt og da dress coaten sagde The Great Gatsby, så jeg måtte finde det mest Gatzby-agtige jeg havde derhjemme. Det blev en gammel velour-kjole med blonder, som efterhånden har redet mig flere gange.

Og så er jeg igang med at spise mig igennem Nørrebro. Som sagt er jeg i fuld sving med at lave en guide for WOLT (verdens bedste take away-app) og det kræver selvfølgelig, at jeg får testet en masse #hårdtjob. Husk at I får 75 kr. i rabat på jeres første ordre med koden Miekirstine.

img_6013Fin sensommer-farve-kombination. Skjorten er fra Modström og jakken er fra Gina Tricot

hverdag2Min søster og jeg på en lille ø i den svenske Skærgård

img_6047De smukkeste øreringe fra HVISK’s kommende kollektion. De skulle gerne lande i shoppen lige om lidt.

hverdag3Da jeg var i Sverige i sidste uge, startede jeg hver eneste morgen med en løbetur og efterfølgende en svømmetur i Skærgården. Jeg tror faktisk, at det ville øge min livskvalitet, hvis jeg kunne gøre det hver morgen, hele året rundt. 

Togstationen i Södermalm i Stockholm, har muligvis de pæneste metrofliser, jeg nogensinde har set. 

hverdag6Så har jeg sørme fået mig endnu en blomstret slå-om-kjole fra Gina Tricot. De har simpelthen så mange pæne af slagsen. Se bare den her, den her og den her (reklamelinks)

Der sker også gode ting på Nørrebro for tiden. F. eks er der åbnet en ny grønthandler på Lygten, der er så billig, at man ikke helt forstår det. I går købte jeg f. eks to liter frisk kokosvand for 12 kr. (!!!!) altså kokosvand, som jeg med glæde betaler 25 kr. for i 7/11. Og det er for en kvart liter. 

hverdag4Jeg har dyrket camping-livet for første gang i mange mange år og jeg kunne faktisk ret godt lide det. Min t-shirt fra Mads Nørgaards Danmark-kollektion, passede helt perfekt til temaet. 

Og tippet om en ret genial app, som har til formål at afskaffe madspild.

hverdag5I går nåede jeg lige forbi min yndlings beauty-pusher, The Poweder Room, hvor jeg fik en opfyldning af mine vipper. 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments