EN DAG I STOCKHOLM

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: T-shirt: Gina Tricot Trousers: Monki Sandals: Birkenstock Bag: A.P.C Sunnies: NA-KD

Lige endnu en lille hilsen her fra Sverige-land, hvor dagene bare går derudaf. Både langsomt og alt for stærkt. Hvis det giver mening? I går var vi en tur inde i Stockholm, for at se hvad den havde at byde på. Vi gik egentlig bare fra Södermalm over til Central-stationen, med en million stop inkluderet, selvfølgelig. Jeg er faktisk den eneste i hele flokken, som har været her før, så vi så primært de der mest nødvendige ting.

Som min påklædning afslører, var vi ret heldige med vejret, men det har vi egentlig været alle dagene. Jeg var hoppet i et de fineste bukser fra Monki, som jeg lige nåede at købe, inden vi tog afsted. Det har vist sig at være en ret god beslutning, for jeg har allerede brugt dem flere gange i løbet af ugen. Jeg har ikke kunne finde dem i den grønne version henne på webshoppen, men der er de til gengæld med sorte striber og de er altså også ganske fine.

I dag har min søster fødselsdag, så tiden er primært blevet brugt med fejring og på at kigge lidt på den yndige skærgård, hvor vo bor. Skandinavisk sommer kan altså bare et eller andet.

Kan I have en skøn aften <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments